Nina Todorovic

(1)

 

Nina Todorović jedna je od novih zvezda na muzičkoj sceni koja je zaintrigirala javnost svojim glasom i jedinstvenim pojavljivanjem u javnosti, a to je da gotovo nikada ne skida masku.

 

NINA TODOROVIC BIOGRAFIJA

 

Nina Jovanović izvdojila se pesmom "Fali tren" kojom je uzdrmala javnost i u velikom stilu pojavila se na muzičkoj sceni. Njena harizma je neverovatna i to je ono čime se izdvaja, pored vokala.

Već sada većina prognozira da je očekuje blistava muzička karijera kao i veliki uspeh kojim će se popeti na sam vrh muzičkog vrha.

Nina Jovanović ima nekoliko snimljenih pesama u poslednjih godinu dana koje možete poslušati u nastavku teksta. Do sada je već imala saradnju sa Albinom a pesma broji preko milion pregleda, a tu je i saradnja sa Brutom koja takođe broji dva miliona pregleda.

Nina je izjavila da je njena želja da jednog dana snimi duet sa Editom Aradinović , što se čini kao odlična ideja sa obzirom da ove imaju fenomenalne glasove. 

 

NINA TODOROVIĆ NOVA GODINA

 

Ukoliko poželite da u narednu Novu godinu uplovite u društvu mlade zvezde u usponu Nine Todorović, informacije i mogućnost rezervacije karata vas čekaju na kudaveceras.rs

 

U nastavku poslušajte sjajne pesme talentovane Nine Jovanović:

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT 


Ukoliko želite da vas mlada muzička zvezda ili popularni bend zabavljaju na vašoj proslavi možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) kako bismo vam pomogli.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi