Edita Aradinović

(0)

EDITA ARADINOVIĆ BIOGRAFIJA

 

Edita Aradinović poznatija pod pseudonimom Edita, je srpska pop – folk  pevačica i bivša članica Ministarki. Prvi put se pojavila na sceni 2010. u muzičkom takmičenju Zvezde Granda.

Nakon neuspeha u takmičenju Zvezde Granda, Edita se predstavila javnosti 2012. godine kao solo pevačica sa pesmom Overila koja je postala letnji hit. Nakon godinu dana od izdavanja njenog singla, dobila je ponudu da bude glavni vokal srpskog turbo-folk projekta poznatog pod nazivom Ministarke – što je i prihvatila.

U bendu je bila sve do 2018. godine kada je odlučila da napusti bend i posveti se solo karijeri. Blud i nemoral je prva pesma koju je objavila nakon napuštanja benda Ministarke. Pesmu je uradila u duetu sa Acom Pejovićem koju su premijerno objavili 10. oktobra 2018. godine.

 

EDITA ARADINOVIĆ DISKOGRAFIJA

 

Edita kao solo pevačica do sada je objavila četiri solo pesme, a one su:

  • Overila (2012)
  • Blud i nemoral, duet sa Acom Pejovićem (2018)
  • Magnum (2019)
  • Životinje (2019)

 

EDITA ARADINOVIĆ NASTUPI

 

Edita iza sebe ima veliki broj nastupa kao što su svadbe i venčanja, privatne proslave, kao i gostovanja na nekim od beogradskih noćnih klubova. Jedan od noćnih klubova gde je nastupala je splav River.

Za doček Nove godine Edita je nastupala u sjajnom ambijentu hotela Hyatt.

 

 

KONTAKT

Ukoliko ste zainteresovani da angažujete atraktivnu zvezdu ili bend za vašu svadbu ili venčanje možete to učiniti pozivom na broj telefona 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara