NOT BAND

(1)

 

Sigurno ste do sada čuli za NOT Band, jedan od najpopularnijih bendova koji nastupa često u Beogradu i kako kažu oni koji su ih slušali, prave vrhunsku atmofsferu gde god da nastupaju. Ukoliko želite dinamično veče tokom izlaska, ili za vašu privatrnu proslavu, ovo je bend koji vam garantuje odličan provod.

 

NOT BAND BIOGRAFIJA

 

Not band je bend koji postoji već nekoliko godina, a već duže vreme nastupaju u najpopularnijim beogradskim lokalima. Neki od tih lokala jesu Baraka bašta, Baraka bar, restoran Temperament, restoran boutique Trojka, itd.

Bend čine vrhunski muzičari koji se muzikom bave dugi niz godina, a svojim spajanjem napravili su odličan bend koji je definitivno najtraženiji na našim prostorima. S' obzirom da je svaki njihov nastup odličan, onda samo zamislite šta se dešava kada je recimo Nova godina sa njim u pitanju. 

Not band je vrlo tražen i kada su privatne proslave u pitanju, kako zbog dinamike nastupa, tako i zbog odličnog muzičkog repertoara koji je prilično bogat. Ako i vi želite autentičan provod na svojoj proslavi i pravo veselje, onda je NOT Band odličan odabir za nezaboravnu proslavu.

 

NOT BAND ČLANOVI BENDA:

 

Vokal: Aleksandar Ljubičić

Bubanj: Marko Lazić

Klavijature: Nikola Jovanović

Gitara: Uros Stojanović

Bas gitara: Lazar Popović

 

 

U nastavku možete poslušati kako zvuči sjajan NOT Band:

 

 

 

 

 

NOT BAND NOVA GODINA

 

Oni koji su imali priliku da im Nova godina započne uz nastup uživo Not Bad-a, slažu se da je u pitanju doček koji se ne zaboravlja i koji bi uvek rado ponovili i drugima preporučili.

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog pevača ili bend sa naše liste, možete pozvati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi