Oliver Twister band

(0)

 

 

Oliver Twister band jedan je od najpopularnijih bendova koji će svaku proslavu učiniti magičnom. Kao muzičari sa velikim iskustvom, očekuje vas vrhunski muzički repertoar i mogućnost dogovora oko svega. Pretočite svoje želje u realnsot i uživajte u neverovatnoj muzici koju će vam priuštiti Oliver Twister band. 

 

 

OLIVER TWISTER BAND BIOGRAFIJA

 

Oliver Twister band je bend sa dugogodišnjim iskustvom i čine ga ukupno 6 članova. Kakav god povod za proslavu imali, oni će svaki trenutak učiniti jedinstvenim i nezaboravnim. Kao bend, iza sebe imaju niz uspešnih svirki na proslavama i u klubovima poput kluba Komitet, restorana Temperament, itd.

Ako želite vrhunski ,uzički repertoar i specijalnu zabavu koje će se svi rado sećati, ovo je bend koji će ispuniti sve vaše potrebe. Odaberite kvalitet i uživaćete u najvećim muzičkim hitovima koji će probuditi vaše emocije.

 

OLIVER TWISTER BAND NOVA GODINA

 

Sada već tradicionalno, kada je Nova godina u pitanju, Oliver Twister Band jedan je od najtraženijih u Srbiji jer svaki njihov nastup garantuje jedinstven provod, vrelu atmosferu i neponovljiv doček Nove godine.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Oliver Twister band:

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete pevača ili bend za vašu privatnu proslavu, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi