Sanja Wolf

(0)

 

 

Sanja Wolf, čije je pravo ime Sanja Vučić, javnosti je postala poznata kada je pojavila u grupi Hurricane koju čine ona i još dve talentovane devojke Ksenijom i Ivanom. Sanja Wolf je jedna od najpopularnijih ličnosti u Srbiji, i to zahvaljujući neosporivom talentu za muziku i svojim atraktivnim izgledom.

 

SANJA WOLF BIOGRAFIJA

 

Sanja Wolf rođena je 8. avgusta 1993. godine u Kruševcu a danas živi i radi u Beogradu. Pre nego što je započela svoju karijeru u grupi Hurricane, Sanja je bila član grupe ZAA koja je pre svega rege bend. Zajedno sa ZAA bendom nastupala je na regionalnim festivalima a jedan od njih je najveći festival Exit.

Takođe, sa gruom ZAA pevala je i na srpskom i na engleskom jeziku, i imaju jedan snimljen album pod nazivom What about.

Još kao mala pokazivala je talenat za pevanje i počela sa istim, a oni koji nisu znali, i Sanjini roditelji su muzičari. Tokom mlađih dana bila je deo hora a muzički se usavršavala sa operskom divom Katarinom Jovanović. Sanja Vučić  studira arapski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu. Pored srpskog, Sanja govori i engleski, španski, italijanski i arapski jezik. 

Godine 2016. Sanja je predstavljala Srbiju na pesmi Evrovizije u Stokholmu sa pesmom Goodye (Shelter) čiji je autor Ivana Peters. 

 

SANJA HURRICANE

 

sanja hurricane

 

Sanja je sa grupom Hurricane dostigla najveći uspeh do sada u svojoj karijeri. Sanja, Ksenija i Ivana svojim fenomenalnim glasovima i svojim stasom postale su najpopularnija muzička grupa u regionu i danas da gotovone postoji osoba koja nije čula za gruu Hurricane.

U septembru 2019. godine njih tri proslavile su se u Srbiji sa pesmom Favorito koja je postala jedan od najslušanijih hitova. Nakon niza sjajnih pesama koje su objavile i koje broje desetine miliona pregleda trenutno, njih tri objavile su da će učestvovati na Beoviziji 2020. sa pesmom Hasta La Vista sa kojom i pobedile na takmičenju i dobile čast da predstavljaju Srbiju na Evroviziji u Roterdamu 2020. godine sa pesmom Loco, loco.

Iako nisu pobedile, dobro su se plasirale a njih su svi upamtili po dinamičnom i atraktivnom nastupu kojim su oduševile publiku.

 Kao grupa nastupale su širom celog regiona kao i u najpopularnijim beogradskim lokalima poput splava Konzulat Waterfront,  splava River, splava Tag

  

SANJA WOLF NOVA GODINA                    

 

Sanja Wolf je zajedno sa koleginicama iz grupe Hurricane i Indy napravila nezapamćeno dobru žurku za doček Nove godine, kojoj su prisustvovali ne samo Beograđani, već i brojni gosti iz regiona. Imperium Hall Nova godina 2022 ostala je upamćena kao jedna od najboljih novogodišnjih proslava u poslednjih nekoliko godina.

Da li će atraktivna Sanja u narednoj novogodišnjoj noći nastupati solo ili sa, sada već bivšim, članicama Uraganki, saznaćete na kudaveceras.rs, gde vas očekuje sve aktuelne informacije kada je Nova godina u pitanju.

 

SANJA HURRICANE PESME

 

- Irma, Maria

- Feel Right

- Personal

- Pain in your eyes

- Magic Night

- Favorito

- Avantura

- Brzi prsti

- Guallame El Pantalon

- Hasta La Vista

Loco loco

Do neba

 

 

U nastavku možete čuti kako je pevala Sanja Wolf sa bendom ZAA, ali i velike hitove koje je snimila sa grupom Hurricane:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite nekog pevača, bend ili DJ-a sa naše liste za vašu privatnu proslavu, kontaktirajte broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi