Savo Perović

(1)

 

Savo Perović jedan je od najpopularnijih pevača čije ima možete često videti na maim ekranima, ali u najpopularnijim beogradskim lokalima. Savo Perović javnosti je postao poznat pre svega po učešću u muzičkom takmičenju Zvezde granda, gde se posebno istakao kako svojim glasom, tako i autentičnim scenskim nastupima. 

 

SAVO PEROVIC BIOGRAFIJA

 

Savo Perović rođen je u Crnoj Gori 26. januar 1991. Iako je još kao mali pokazivao talenat za muziku i želju da se bavi tim poslom, svoju pevačku karijeru započeo je zvanično 2010. godine kada se prijavio za Zvezde granda gde je ostao upamćen kao izuzetan talenat. Od 2008. godine počeo je da živi i radi u Beogradu.

Godine 2015. ponovo se prijavio za Zvezgde granda, ali ovog puta sa specijalnim nastupom koji je sve ostavio bez daha, posebno Jelenu Karleušu

Nakon učešća u poemnutom takmičenju, Savo Perović ušao je u najpopularniji rijaliti program Zadruga, gde je došao kako bi promovisao sebe i svoj muzički talenat. Iako nije pobedio, Savo Perović ostao je upamćen mnogim gledaocima kao interesantan i fin momak.

Sa obzirom da je snimio do sada nekoliko pesama i da je uveliko popularan pevač, Savo Perović nastupao je u najpopularnijim beogradskim lokalima poput Druga kuća, kafana Bajka, splav Uzbuna, itd.

  

SAVO PEROVIĆ NOVA GODINA

 

Ukoliko poželite da u narednu Novu godinu uplovite u društvu harizmatičnog i talentovanog  Sava Perovića, informacije o mestu njegovog nastupa, kao i mogućnost rezervacije karata za sve dočeke čekaju vas na kudaveceras.rs.

 

U nastavku poslušajte kako peva fenomenalni Savo Perović:

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi