Sofija Obradovic

(0)

 

Sofija Obradović je srpska pop rođena 1995. godine i učestvovala je u muzičkom takmičenju Pinkove Zvezde.

 

SOFIJA OBRADOVIC BIOGRAFIJA


Sofija Obradovic je popularna pevačica pop muzike, a njene fantastične nastupe možete slušati u mnogim lokalima širom Beograda. Studira DIF (Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja) i pored toga Sofija drži časove plesa u jednoj plesnoj školi u Beogradu. Učestvovala je u Pinkovim Zvezdama, gde je svojim glasom očarala članove žirija. Pre nego što je počela da se bavi pevanjem, Sofija ne počela da bavi plesom. Sofija još uvek nema svoju pesmu, ali je snimila nekoliko sjajnih cover – a koje možete poslušati u nastavku teksta, ali i na njenom instagram profilu.

Neki od lokala gde je nastupala Sofija su Santo Domingo, restoran Košnica, Tošin Bar ali i u drugim sličnim lokalima.

Za Nova godina Beograd, Sofija je nastupala u restoranu Vagon Victoria gde je napravila izvanrednu atmosferu. Takođe se dobro pamti po spektakularnom provodu i doček Nove godine u restoranu Košnica, gde je Sofija zapalila atmosferu zajedno sa Aleksandrom Pralicom.

Ukoliko vas zanima gde će Sofija Obradovič rasplamsati atmosferu svojim nastupom i najlepšim muzičkim hitovima za predstojeći doček Nove godine, budite u toku i pratite novagod.com.

 

 

 

KONTAKT
 

Ukoliko želite da angažujete atraktivnu pevačicu ili pevača za vašu privatnu ili korporativnu proslavu, to možete učiniti pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp). A kompletnu ponudu bendovi za proslave možete pogledati ovde.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi