Tošin Bar
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Tošin Bar

Rezervacija Tošin Bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Zorana Đinđića 166a, Novi Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Acoustic pop

Na veoma popularnoj lokaciji na Novom Beogradu otvoren je novi kafić za sve ljubitelje kafe, dobre klope i sjajnih akustičnih svirki.

 

TOŠIN BAR NOVI BEOGRAD


Tošin bar
 je jedan od novijih kafića u mirnom delu Novog Beograda i spreman je da vam pruži maksimalan užitak dok pijete vaše omiljeno piće. Ukoliko tražite kafic na Novom Beogradu onda je Tošin bar pravi izbor za vas jer vam nudi zanimljiv doručak, sjajan ručak ili romantičnu večeru uz akustične svirke.

Ukoliko vam je prijao vaš obrok ili kafa, možete prošetati do popularnog Bežanijskog vidikovca i videti sjajan prizor koji se krije, a to je fantastičan pogled na ceo Novi Beograd.

Šef kuhinje pripremio je meni po veoma neobičnoj recepturi, tačnije takve ukuse je teško pronaći u gradu. Pored sjajnih specijaliteta šefa kuhinje koje su u ponudi, možete pronaći i sjajna vina koja odlično idu uz svaki obrok. Dođite i uverite se.

Na otvaranju Tošinog bara nastupao je mladi izvođač koji je i te kako poznat po beogradskim barovima, a on je Đorđe Arsović Nesta.

 

TOŠIN BAR LOKACIJA 


Popularni Tošin Bar se nalazi u mirnom delu Tošinog bunara, na adresi Bulevar Zorana Đinđića 166a, Novi Beograd u popularnom Studentskom gradu.

 

TOŠIN BAR KONTAKT


Ukoliko biste želeli da rezervišete vaše mesto u Tošinom baru možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp)Slike Tošin Bar

Dodatne informacije

Parking

Da. Ulični i gradski.

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.
ADRESA Tošin Bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara