ĐORĐE NESTA ARSOVIĆ

(0)

 

Naša scena bogatija je za još jedan neverovatan i očaravajući vokal, u pitanju je vrlo talentovani Đorđe Nesta Arsović. Beograđani su već imali priliku da slušaju ovaj fenomenalan glas u lokalima kao što su Santo Domingo, Tarapana, Amsterdam... Da je zaista talentovan govori i činjenica da Nesta svira i klavijaturu, tako da ga često možete čuti da nastupa i kao „one man band“.

 

NESTA BIOGRAFIJA

Djordje Nesta Arsovic je rođen 07.05.1993. godine u Arilju, i još kao dete od 6 godina počeo je da pokazuje sklonost ka muzici svirajući klavijaturu. Razvijajući tada ljubav prema muzici, Nesta se uporedo bavio i fudbalom, pa u tom periodu odrastanja nije bio siguran šta je zapravo njegova prava ljubav.

Ljubav prema fudbalu kreirala je njegov imidž po uzoru na čuvenog fudbalera Alesandro Nesta, po kojem je kasnije i dobio nadimak, i po kojem ga sada itekako prepoznajemo. U srednoj školi počeo je ozbiljnije da se bavi pevanjem i da nastupa u lokalnim kafićima, barovima i nakon toga definitivno ljubav prema muzici presudila je tada. Nekoliko godina kasnije, odlučio je da upiše fakultet u Beogradu, gde mu se ubrzo otvorio put ka ovoj profesiji. Kolege sa FON-a pomogli su mu da se izgradi još više u pevačkoj karijeri tako što su organizovali mnoge studentske žurke na kojima je nastupao. Nakon toga počeo je intezivno da se bavi pevanjem i nastupao je u raznoraznim lokalima širom Balkana. Prošle godine angažovao ga je „Rapsody Travel“ i nastupao je na Spring Break žurci u klubu „Omnia“ u Budvi pred 1200 ljudi i doživeo veliki pomak već na početku svoje karijere.

 

NESTA PESME

Može se reći da je Nesta romantik u duši, najviše uživa pevajući balade, ali svakako peva pop i folk i nema sumnje da svaki od žanrova interpretira besprekorno dobro i vrlo je prilagodljiv publici. Veliki je ljubitelj grčke muzike, a što se tiče naše, uzori su mu čuveni Saša Matić i Aco Pejović. Njegov repertoar je raznolik, tako da možete poručiti pesme od onih koje će vam se rasplamsati osećanja do onih koje će vam podići raspoloženje do vrhunca.

Svoju prvu pesmu izbacio je 21. Novembra 2019 zajedno sa „Orkestar Danijela“ pesma nosi naziv “Truba više“ koju je radio poznati Gagi iz Lexington benda i ovom pesmom Nesta je osvojio srca publike. Promociju svoje prve pesme napravio je u u lokalu „Premiata“ kojoj su prisustvovali članovi Lexington benda i mnogi drugi pevači sa naše scene. Planira da izbaci još jednu pesmu do leta, a Nesta nam obećava da će pesma biti sigurno hit u šta ne sumnjamo.

Zanimljivo je da Nesta na svojim nastupima voli da peva zaboravljene hitove tako da često možete čuti hitove Amadeus benda, Ok benda, Darka Filipovića i mnogih drugih.

Omiljene pesme su mu od Saše Matića „Anđeo čuvar“, Ace Pejovića „Srećo moja“, Lexington Bend „Pijane usne“ koje rado peva na svojim nastupima, pa eto ideje za devojke koje obožavaju njegove nastupe, znate čime ga možete osvojiti. Nesta je radio nekoliko Cover-a i one koje bi on posebno izdvojio i na koje je posebno ponosan jesu „Metak“ od Željka Šašića, „Kad tonem“ od Saše Matića i „Imam samo jednu želju“ od Amara Gileta koje možete pogledati u našem tekstu dole i uveriti se u negove sjajne pevačke sposobnosti.

 

NESTA NASTUPI

Za doček Nove godine Nesta je nastupao na Zlatiboru u klubu „Alibi“ zajedno sa bendom i atmosfera je bila nezaboravna. Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Nesta za Srpsku Novu godinu nastupao u Hrvatskoj u Puli, u hotelu „Pula“ i sasvim sigurno zapalio ceo hotel najvećim hitovima naših velikana. Publika je toliko bila oduševljena da se šuška da će ponovo biti bukiran u Hrvatskoj i za naredni pravoslavni doček. Nestu u Beogradu možete čuti utorkom u Santo Domingo baru zajedno sa koleginicom Marinom Cvetković i moramo priznati da prave odličnu atmosferu, tokom cele večeri vlada dinamika, nije standarno akustično veče jer gosti sa zadovoljstvom ustanu i đuskaju uz najveće hitove. Ukoliko vas zanima gde će Nesta nastupati u narednom periodu pratite naš portal i prvi saznajte gde možete slušati ovog momka fenomenalnog glasa.

 

KONTAKT:

Ukoliko biste voleli da angažujete neki od atraktivnih pevača ili bendova iz naše ponude za neke od vaših važnih datuma i obeležite vaš specijalan dan kvalitetnim pevačem, to možete učiniti na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara