Tea Tairović

(0)

 

 

Tea Tairović jedna je od trenutnoj najpopularnijih pevačica na Balkanu koja je oduševila publiku svojim talentom, harizmom i izgledom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tea Tairović javnosti je psotala poznata nakon učešća u muzičkom takmičenju Zvezde granda, gde su joj prognozirali veliku karijeru, bez obzira na pobedu u takmičenju.

 

TEA TAIROVIC BIOGRAFIJA

 

Tea Tairović rođena je u Novom Sadu 1996. godine i poznata je pevačica i plesačica. 2013. i 2015. godine učestvovala je u muzičkom takmičenju Zvezde granda gde je stekla veliku popularnost, kako kod publike, tako i među žirijem. Svoj prvi singl objavila je 2014. godine koji je zabeležio veliku popularnost, a nakon toga je nastavila sa svojim hitovima.

2022. godine u maju objavila je svoj prvi album "Balkanija" koji je izazveo veliko interesovanje i žanju. 

Tea Tairović se od svoje treće godine bavi baletom, a na Svetskom prvenstvu u šou-densu osvojila je drugo mesto. Trenirala je standardne i latinoameričke plesove, balet i džez balet. 

Završila je Gimnaziju „Svetozar Marković”, a zatim upisala Filofozski fakultet Univerziteta u Novom Sadu. Izrazila je da joj je od detinjstva san da postane pevačica, a kao uzora je navela Bijonse. U tome je i uspela, i jedna je od najvećih pevačica na Balkanu.

Tea Rairović nastupala je na splavu Port, na splavu Cotier, a najveće iznenađenje jeste njen nastup za doček Nove godine u hotelu Majdan. Kažu da je Nova godina sa njom pravi spektakl koji se ne propušta, a mi preporučujemo da se i sami uverite u to i da nećete pogrešiti.

 

 

TEA TAIROVIC SLIKE

 

 

 

 

U nastavku poslušajte kako peva atraktivna Tea Tairović:

 

 

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi