Splav Cotier
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Splav Cotier

Rezervacija Splav Cotier

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ušće bb, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

22:00-03:00

Muzika

Muzika uživo

Predstavljamo vam novo hedonističko mesto u samom centru zbivanja, u pitanju je ekskuzivni splav Cotier koji vam ovog leta obećava nezaboravan provod. Ukoliko želite da doživite večeri koje ćete dugo pamtiti, novo mesto je tu da vam udovolji u svakom smislu. Splav Cotier nastao ej sa idejom da priušti beograđanima provod na malo drugačijem nivou i očekuje vas mnoštvo iznenađenja u kojima ćete ovog leta uživati sa vašim prijateljima.

 

SPLAV COTIER BEOGRAD

 

Splav Cotier Beograd poseduje ekskluzivan i luksuzan enterijer u kojem ćete se osećati zaista odvažno, a svaki detalj ovog splava uređen je sa posebnom pažnjom. Uživaćete u neodoljivom pogledu na Kalemegdan i stari deo Beograda koji će vas ostaviti bez daha. 

Ovde možete očekivati kvalitetan provod od četvrtka do subote gde će nastupati najveće muzičke zvede, dok drugim danima možete uživati u bogatoj ponudi pića i neodoljivim gastronomskim ukusima koji su kreirani sa puno ljubavi.

Biće ovo splav gde će svaki trenutak biti poseban i nezaboravan, zato se spremite za uzbudljivu sezonu koju je splav Cotier pripremio za vas.

 

SPLAV COTIER ADRESA

 

Sjajni splav Cotier nalazi se na odličnoj lokaciji, a adresa je Ušće bb, Beograd.

 

SPLAV COTIER KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite novi splav Cotier, rezervaciju možete izvršiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Splav Cotier

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Splav Cotier

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara