Splav Cotier
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Splav Cotier

Rezervacija Splav Cotier

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ušće bb, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

22:00-03:00

Muzika

Muzika uživo

Predstavljamo vam novo hedonističko mesto u samom centru zbivanja, u pitanju je ekskuzivni splav Cotier koji vam ovog leta obećava nezaboravan provod. Ukoliko želite da doživite večeri koje ćete dugo pamtiti, novo mesto je tu da vam udovolji u svakom smislu. Splav Cotier nastao ej sa idejom da priušti beograđanima provod na malo drugačijem nivou i očekuje vas mnoštvo iznenađenja u kojima ćete ovog leta uživati sa vašim prijateljima.

 

SPLAV COTIER BEOGRAD

 

Splav Cotier Beograd poseduje ekskluzivan i luksuzan enterijer u kojem ćete se osećati zaista odvažno, a svaki detalj ovog splava uređen je sa posebnom pažnjom. Uživaćete u neodoljivom pogledu na Kalemegdan i stari deo Beograda koji će vas ostaviti bez daha. 

Ovde možete očekivati kvalitetan provod od četvrtka do subote gde će nastupati najveće muzičke zvede, dok drugim danima možete uživati u bogatoj ponudi pića i neodoljivim gastronomskim ukusima koji su kreirani sa puno ljubavi.

Biće ovo splav gde će svaki trenutak biti poseban i nezaboravan, zato se spremite za uzbudljivu sezonu koju je splav Cotier pripremio za vas.

 

SPLAV COTIER ADRESA

 

Sjajni splav Cotier nalazi se na odličnoj lokaciji, a adresa je Ušće bb, Beograd.

 

SPLAV COTIER KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite novi splav Cotier, rezervaciju možete izvršiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Splav Cotier

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Splav Cotier

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Splav Cotier - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Splav CotierPiće Splav CotierHrana Splav CotierCena Splav CotierKontakt Splav CotierSlična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara