Valentino

(48)

 

VALENTINO BIOGRAFIJA

Valentino Perutina poznatiji kao Valentino ima 22 godine i dolazi iz Mostara, iz Bosne i Hercegovine. On je nova muzička zvezda u usponu čija je pesma „El fuego“ koju je izbacio u junu 2020. godine postila neverovatnu popularnost. Produkcija je rađena u producentskoj kući „Imperia“ čiji su vlasnici Jala Brat i Buba Correli. Do danas je objavio nekoliko pesama. Od malena je želeo da se bavi pevanjem i zbog toga se prijavio za muzičko takmičenje Zvezde Granda gde je bio kandidat Jelene Karleuše . Danas pohađa školu pevanja, a muzički uzori su mu Saša Matić , Šaban Šaulić i Dejan Matić.

Danas nastupa širom Evrope a u Beogradu je nastupao u kafani Gaučosi .

 

VALENTINO NOVA GODINA

Kada je u pitanju predstojeći doček Nove godine i fantastičan provod uz Valentina, informišite se o svim detaljima na našem portalu www.kudaveceras.rs i rezervišite svoje mesto na vreme.

 

VALENTINO PESME

Solo (2019)

Blef (2019)

Moja nevoljo (2020)

Godinama (2020)

El fuego (2020)

 

 

KONTAKT:

Ukoliko želite nekog DJ-a, pevača ili bend sa naše liste kako bi vam ulepšao privatnu proslavu možete nas kontatkirati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

 

U linku dole poslušajte dva sjajne pesme popularnog Valentina:

 

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi