Visnja Petrovic

(1)

 

VISNJA PETROVIC BIOGRAFIJA

Visnja Petrović postala je poznata javnosti pre svega nakon što je glumila 2007. godine u popularnoj seriji „Selo gori a baba se češlja“ nakon čega je u nekom trenutku ušla u rijaliti program „Zadruga“ gde je svojim talentom i harizmom pokupila simpatije publike. Unutar zidova pokazala je i talenat za pevanje nakon čega je do sada snimila prvu pesmu pod nazivom „Čovek pravi“ koja je postala pravi hit, nakon čega je snimila još jednu pesmu pod nazivom „Izvini gade“. Obe pesme odlične su se koritale i postale i te kako slušane.

Na njenom instagram profilu možete videti razne covere popularnih pesama koje je otpevala, a posebnu pažnju privukao je cover „Bogata sirotinja“ koju peva Aleksandra Prijović.

Visnja Petrovic nastupala je pred beogradskom publikom u nekoliko popularnih lokala a neki od njih je kafana Bajka, splav Konzulat itd. Radujemo se njenom ponovnom nastupu u nekim od popularnih splavova i klubova, a ono što je činjenica, jeste da Višnja pravi uvek dobru atmosferu na svojim nastupima.

Najavljena Nova godina 2023 na splav restoranu Move uz Višnju Petrović će, bez ikakve sumnje, biti jedna od najboljih novogodišnjih žurki u Beogradu. Budite sigurni da će vam Nova godina početi na spektakularan način, u sjajnom društvu i odličnom raspoloženju. Sve informacije u vezi njenog nastupa kada je doček Nove godine u pitanju možete saznati putem broja 062/111-22-33 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

Na linku ispod možete poslušati njene dve pesme pod nazivom „Čovek pravi“ i „Izvini gade“:

 

 

 

 

 

KONTAKT:

Ukoliko biste želeli da angažujete nekog od sjajnih pevača ili bendova kako bi ulepšavu vašu privatnu proslavu, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Sve ponude Nova godina