Zoe Kida

(13)

 

Zoe Kida je muzičko ime koje svi dobro znamo, posebno nakon takmičenja za pesmu Evrovizije 2022, gde je zaista privukla pažnju svojim neverovartnim glasom i stasom. U pitanju je jedna od naših najkvalitetnijih pevačica koja se na muzičkoj sceni nalazi dugo godina, a karijeru je započela kao deo bendova.

 

ZOE KIDA BIOGRAFIJA

 

Zoe Kida čije je pravo ime Ana Radonjić rođena je 12.01.1982. u Beogradu. Svoju muzičku karijeru davnih dana, ali je javnosti postala poznata uz bendove sa kojima je nastupala. Ona je pevačica, tekstopisac i dizajner. Završila je Filološku gimnaziju i Filološki fakultet u Beogradu, smer španski jezik i književnost. 

Muzikom i tekstovima počela je ozbiljno da se bavi 2001. godine, a pre grupe Zemlja Gruva! čiji je član bila i Konstrakta, bila je i član grupe MistejkMistejk. Pored njih, takođe je bila deo benda Svi na pod, a stoji i iza benda Žena dete. U nekom trenutku otvorila je kanal ZOEKIDAiKIDS, i tada je odlučila da se bavi muzikom za decu. 2018. godine objavila je pesmu "Nova godina je tu" i još nekoliko dečijih pesmica koje su vrlo popularne. 

Pored muzike, njen hobi je dizajn i pre nekoliko godina otvorila je i svoj butik zajedno sa Tijanom Cvetković.

Zoe Kida učestvovala je na pesmi za Evroviziju 2022, gde je sa svojom pesmom "Bejbi" ušla u samo finale. Ovom pesmom označila je početak svoje solo karijetr.

 

ZOE KIDA NOVA GODINA

 

Ukoliko vas zanima da li će se i gde Nova godina čekati uz nastup fantastične Zoe Kida, posetite naš sajt na kome, pored aktuelnih informacija, možete izvršiti i rezervaciju mesta za željeni doček Nove godine.

 

U nastavku uživajte u njenim pesmama koje će vas sigurno oduševiti:

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekogpevača ili bend za pivatnu proslavu, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Slični bendovi