Zorana Salipur

(1)

 

ZORANA ŠALIPUR BIOGRAFIJA


Zorana Šalipur dolazi iz Priboja i rođena je 1996. godine. Javnosti je postala poznatija nakon učešća u takmičenju „Zvezde granda“ 2017. godine kada je pokazala svoj talenat i harizmu. Vrlo jedinstvenog glasa i stasa, čini se kao da joj se smeši velika karijera.

Često nastupa u beogradskim lokalima a imali smo priliku da je čujemo u popularnoj kafani Bajka kao i u kafani Sipaj, ne pitaj. Na svakom njenom nastupu vlada neverovatna energija i dobra atmsofera, zato i nije čudo što je jedna od najtraženijih mladih pevačica.

U nastavku možete poslušati njen nastup na takmičenju Zvezde granda kada je otpevala pesmu od Aleksandre Radović „Kao so u moru“ i pesmu Od Radmile Manojlović „Deset ispod nule“

 

  

 

ZORANA ŠALIPUR NOVA GODINA

Zorana Šalipur je za doček 2022. godine, zajedno sa kolegom Žarkom Šinkovićemprisutnim gostima u restoranu Zlatnik Hall priredila magične trenutke za pamćenje.

Ukoliko želite da i vi doživite čaroliju najveselijeg dočeka u gradu, posetite Nova godina Beograd i rezervišite vaše mesto na vreme.

 

KONTAKT


Ukoliko biste želeli pevača, bend ili DJ-a iz naše ponude kako bi vam ulepšao privatnu proslavu, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi