Žarko Šinković

(0)

ŽARKO ŠINKOVIĆ BIOGRAFIJA

 

Žarko Šinković je srpski pop pevač iz Pančeva, rođen 1991. godine. U javnosti se prvi put predstavio u drugoj sezoni muzičkog takmičenja Ja imam talenat 2012. godine, nakon čega je započeo svoju solo karijeru.

U dosadašnjoj karijeri Žarko je snimio jedan singl za koji je ima i video spot, u saradnji sa veoma popularnim srpskim kompozitorom i tekstopiscem, Banetom Opačićem. Takođe, u planu mu je da uskoro izbaci još nekoliko singlova.

Iza sebe ima jako veliki broj nastupa po beogradskim noćnim klubovima, na privatnim i korporativnim proslavama kao što su svadbe i venčanja, rođendani, proslave firmi i druge. Ima veliku ambiciju da se bavi ovim poslom još petnaestak godina, veoma često sarađuje sa Metropolis bendom.

 

Njegovu pesmu za koju je snimio i video spot možete pogledati na linku ispod:

 

ŽARKO ŠINKOVIĆ NASTUPI

 

Žarko je pevač koji prevashodno nastupa na privatnim i korporativnim proslavama, a neki event centri gde je Žarko nastupao su: restoran Zlatnik Hall, restoran Inter Hollywood Ledinerestoran As Lazić i mnogi drugi.

 

Takođe, Žarko je nastupao i u beogradskim noćnim klubovima kao što su kafana Druga kućakafana Bajka i mnoge druge.

 

ŽARKO ŠINKOVIĆ NOVA GODINA

 

Nakon fantastičnog nastupa za doček 2022. u restoranu Zlatnik Hall, brojni fanovi ovog pevača sjajnog  glasa i ljubitelji vrhunskog noćnog provoda, sa nestrpljenjem iščekuju da saznaju gde će Žarko Šinković napraviti naredni novogodišnji spektakl. Ukoliko ste i vi među njima, sve informacije, kao i mogućnost rezervacije mesta, očekuju vas na portalu Nova godina Beograd.

 

KONTAKT

Ako želite da vam velika zvezda ili poznati bend sa našeg sajta ulepša vaše slavlje poput svadbe i venčanja, ili da vas zabavalja na nekoj drugi vrsti proslave, možete nas kontaktirati na broj telefona 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: