Aloha caffe picerija
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Aloha caffe picerija

Rezervacija Aloha caffe picerija

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vladimira Gaćinovića 2a, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Ako želite da uživate u prijatnom ambijentu i osetite kvalitetne ukuse najrazličititjih specijaliteta kako nacionalne tako i internacionalne kuhinje, predstavljamo vam caffee piceriju Aloha. Mesto koje postoji dugi niz godina, iz dana u dan sve više očarava one koji posećuju ovo mesto po prvi put. 

 

RESTORAN ALOHA

 

Restoran Aloha nastao je davne 2001. godine kako bi beograđanima priuštio prijatno mesto za uživanje tokom jutra, podneva ili večeri. Kad god imali priliku da posetite ovu odličnu piceriju, sigurni smo da ćete istinski uživati ne samo u ambijentu, već i u njihovoj vrhunskoj i bogatoj ponudi.

Očekuju vas vrhunske pizze, paste, jela od mesa i za kraj ono najvažnije, nezaobilazne poslastice.

Aloha picerija nalazi se na ekskluzivnoj lokaciji, udaljen od gradske gužve, u naselju Dedinje i pruža vam potpunu intimu i mir. Ako poželite da popijete prvu jutarnju kaficu i uživate u tišini i miru, ručate sa vašom porodicom ili možda ipak izađete uveče sa partnerom, restoran Aloha će vas ljubazno ugostiti i spremiti vam odličnu klopu.

Tu su i najraznovrsnija pića kako alhokolna, tako i bezalkoholna, a od srca vam preporučujemo da isprobate njihove odlične koktele čija je ponuda veoma bogata.

Sigurni smo da ćete uživati u svakom trenutku provedenom ovde, kao i da ćete biti oduševljeni svakim jelom koji se ovde pripremaju sa puno pažnje.

 

RESTORAN ALOHA ADRESA

Sjajni restoran Aloha nalazi se na odličnoj lokaciji, daleko od gradske gužve i vreve, na adresi Vladimira Gaćinovića 2a, Beograd.

 

RESTORAN ALOHA KONTAKT


Ukoliko biste želeli da posetite sjajno mesto Caffe piceriju Aloha i doživite nezaboravno iskustvo kada je gastronomija u pitanju, možete nas kontaktirati kako bismo rezervisali mesto za vas 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Aloha caffe picerija

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Aloha caffe picerija

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara