Anker Bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Anker Bar

Rezervacija Anker Bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Terazije 26, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00h - 00:00h

Muzika

Elektronska muzika

U centru Beograda, nalazi se urbani Anker bar koji će vam se pri prvoj poseti veoma dopasti i postaćete redovan gost ovog fenomenalnog bara. Spacifičan po ambijentu, ovaj industrijski enterijer i urbana atmosfera učiniće da se ovde osećate zaista posebno.

Anker bar je poznat po neverovatnoj ponudi zanatskih piva tako da će ljubitelji istog biti potpuno oduševljeni. Takođe, za one koji uživaju u vinu ili rakiji, ovde je ponuda bogata vinima iz domaćih i stranih vinarija kao i najfinijim rakijama koje dolaze iz cele Srbije.

Sa zadovoljstvom se može naglasiti da imaju i fenomenalne koktele koji pripremaju vrhunski barmeni. Ovde ćete uživati u tematskim večerima, kulturnim dešavanjima, predstavama, projekcijama filmova, živim svirkama kao i sjajnim nastupima Dj-eva.

Unutar bara Anker zapazićete detalje koji su u znaku sidra što je posebno zanimljivo jer je vlasnik jedriličar. Jako lepa i ušuškana atmosfera oduševiće vas kao i sama dešavanja ovog lokala.

Kapacitet ovog bara je za oko 100 sedećih mesta a postoji i odvojena prostorija za sastanke u kojoj gosti mogu da koriste Wi-fi i rade neometano. Anker bar je definitivno omiljeno mesto urbanih gradskih faca, ljubitelja koji vole ovakav koncept bara, tematske večeri i najbolja piva u gradu.

anker bar lokacija

AKNER BAR LOKACIJA

Ovaj urbani bar Anker nalazi se na odličnoj lokaciji u centru grada, ulica Terazije 26, u sklopu zgrade iz 1899. godine.

 

ANKER BAR KONTAKT


Ukoliko volite ovakav koncept večeri kao u Anker baru i želite da uživate u komforu sa vašim prijateljima, rezervišite najbolje mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp)

Slike Anker Bar

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Anker Bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Darko
Darko
Sjajan bar. Sve preporuke od mene
14.02.2020.