Bar F3
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Bar F3

Rezervacija Bar F3

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Oslobodjenja 18a, Autokomanda

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 01:00

Muzika

Muzika uživo

 

Za prijatne trenutke i opuštajuće večeri predstavljamo vam F3 bar koji ćete već nakon prve posete zavoleti. Ako uživate u večerima koje su propraćene prijatnom muzikom i sjajnim muzičarima, onda je F3 bar odlično mesto za va i vaše prijatelje.

 

BAR F3 BEOGRAD

 

Bar F3 Beograd nalazi se na Autokomandi i predtsavlja opušteno mesto daleko od gradske gužve koje često priređuje sjajne nastupe odličnih pevača i DJ-eva koji pretvaraju ovde večeri u pravu magiju. 

Tokom dana možete uživati u kafici i piću, dok se tokom večeri F3 bar pretvara u mesto koje pruža kvalitetan izlazak. Za letnje dane tu je prelepa bašta gde se uveče održavaju svirke, a sam kafić nalazi se nadomak kružnog toka na Autokomandi.

Ne smemo izostaviti činjenicu da je u pitanju bar za svaku priliku, od jutarnje kafice do poslovnih sastanaka i sjajnih izlazakauveče. Takođe, možete i da uživate u njihovoj sjajnoj klopi koja će zadovoljiti svačije ukuse.

 

 

BAR F3 ADRESA

 

Kao što smo pominjali, F3 bar se nalazi kod kružnog toka na Autokomandi, adresa je Bulevar Oslobodjenja 18a, Autokomanda, Beograd.

 

BAR F3 KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u F3 baru, to možete učiniti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Slike Bar F3

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Bar F3

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Srdjan
Srdjan
Sjajne svirke!
17.06.2021.