Cafe Chiara
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Cafe Chiara

Rezervacija Cafe Chiara

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Vudroa Vilsona 12, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Chiara caffe nalazi se u najvećem šoping centru u Evropi tačnije, u Galeriji Beograd i predstavlja jedno od opuštenih mesta sa kratak predah tokom kupovine. 

 

CHIARA CAFFE BEOGRAD 

 

Chiara caffe pružiće vam psoebno zadovoljstvo i ugođaj u svako doba dana. Uživaćete u vrhunskoj šoljici Julius Meinl kafe, u preukusnim kolačima i voćnim kupovima, kao i u sveže ceđenim sokovima i u ukusnim sendvičima.

Chiara caffe odiše prijatnošću i prijatnim bojama, koje su učinile ovo mesto tako opuštajućim. Kafić obiluje sa dosta zelenila, što daje poseban šmek ovom mestu, posebno kada uživate u jutarnjoj kafici. 

Chiara caffe nalazi se u prizemlju, tako da vam neće predstavljati problem da ga pronađete. Za opuštene trenutke i prijatna druženja sa prijateljima, Chiara caffe je pravo mesto za vas.

 

 

CHIARA CAFFE ADRESA

 

Kao što smo pomenuli na početku, Chiara caffe nalazi se u Galerija shopping centru, u Beogradu na vodi, na adresi Bulevar Vudroa Vilsona 12, Beograd.

 

CHIARA CAFFE KONTAKT

 

Ukoliko želite da psoetite novi Chiara caffe, možete nas kontaktirati kako bismo rezervisali mesto za vas 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Slike Cafe Chiara

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Cafe Chiara

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Gagi
Gagi
Prijatno mesto za uživanje posle kupovine :)
11.02.2021.