Cafe Dilema
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Cafe Dilema

Rezervacija Cafe Dilema

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ada Huja, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Kapacitet

400 osoba

Kafe  Dilema nalazi se u blizini Pančevačkog mosta, daleko od gradske buke a opet dovoljno blizu da ga posetite i uživate u svemu što nudi ovo sjajno mesto.

 

CAFE RESTORAN DILEMA

Kafe picerija Dilema
je pravi mali raj i kutak u kojem ćete uživati u bilo kojem doba dana ili noći. Ako volite duge šetnje uz Ada Huju, Caffe Dilema će vas ugostiti sa zadovoljstvom i pripremiti vam savršen napitak za vas kako biste se opustili i uživali u samom ambijentu ovog mesta. Kapaciteta do 400 ljudi, ovo mesto je sjajno i za neku vrstu proslava. Poseduje terasu sa prekrasnim pogledom koji će vas ostaviti bez teksta tako da ćete ovde uživati i u intimnijim druženjima kako unutra tako i u bašti. Ovde možete uživati i u živoj svirci i doživeti najlepše uspomene koje ćete dugo pamtiti. Raznolikost boja u kafeu Dilema podići će vam raspoloženje i sigurno je da ćete uživati u ambijentu koji je vrlo prijatan. 

 

KAFFE PICERIJA DILEMA

Ovde ćete uživati u najlepšim ukusima italijanskih specijaliteta a za vas ih pripremaju profesionalni majstori koji svaki obrok pripremaju na poseban način i sa velikom pažnjom. Posebno hvale pizze i paste tako da požurite i probajte najveće specijalitete ovog sjajnog mesta. U ponudi su razne poslastice, alkoholna i bezalkoholna pića kao i razni šejkovi i kokteli. Za najmlađe je tu igraonica i parkić tako da im neće biti dosadno a vi ćete moći da uživate u razgovoru sa vašim prijateljima i opustite se uz kaficu. Obezbeđen je i parking za 400 automobila tako da ne morate brinuti o vašim kolima.

 

KAFE RESTORAN DILEMA ADRESA

Kafe picerija Dilema nalazi se na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, na Adi Huji bb, kao što smo rekli u ponudi je parking za vas ispred lokala, a nećete pogrešiti ni ako budete svratili u ovaj fantastičan kafić nakon šetnje na Ada Huji.

 

KAFE PICERIJA DILEMA KONTAKT 

Ukoliko biste želeli da uživate u zracima sunca i najlepšoj bašti na Adi Huji, rezervišete najlepše mesto u kafiću Dilema pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Cafe Dilema
ADRESA Cafe Dilema

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara