Cafe pub Bora Bora
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Cafe pub Bora Bora

Rezervacija Cafe pub Bora Bora

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Cara Dušana 59, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

deep house, house, reggae, fanky

Kapacitet

40

Cafe pub Bora Bora pre svega postoji od 2000 godine i predhodnih godina zahvaljujući svom iskustvu u poslovanju uspešno su obučili mnogo barmena koji su danas profesionalci u svome poslu zahvaljujući ovom baru. U iskustvo se možete uveriti odlaskom u ovaj sjajan Bora Bora bar, a pored toga uverićete se i u atmosferu o kojoj ćemo vam sada pričati.

 

CAFE BORA BORA BEOGRAD

 

Bora Bora kafić je prvi koktel bar u Beogradu a osim što je po tome jedinstven, jedinstven je i po svom sjajnom konceptu koji se konstantno menja i često organizuju razne tematske žurke koje su vrlo rado posećene. Tokom dana svakako možete svratiti i popiti jutarnju kaficu sa komšinicom, a uveče se spremiti za ludu žurku.

Ove možete uživati u maskenbalu, karaokama, živoj svirci u kafiću, odličnim Dj-evima, promocijama knjiga ili slika, sjajnom klabingu i performansima različitih tipova. Svakako, pri prvom dolasku postaće vaše omiljeno mesto za druženje. Ovde je energija zaista jedinstvena i vrlo opuštena atmosfera zbog prijatnog osoblja i vrlo raspoloženim gostima. Jednostavno, ambijent je generalno očaravajući.

Kakav god koktel poželeli, oni će vam to pripremiti, a napraviće vam i koktel koji do sada sigurno niste probali. Melodije koje ovde možete čuti su deep house, house, reggae i fanky, zvuci koji su idealni za kvalitetan party. Generacije se smenjuju ali bar je i dan danas tu, i to dovoljno govori o ovom baru koji je rado posećen. Ono što je novo jesu vrhunska i bogata ponuda piva i vina koja pristižu iz raznih krajeva.

Ukoliko želite, ovde možete organizovati i različite vrste proslava kako rođendane tako i intimnije korporativne proslave, kapaciteta je do 40 ljudi što čini ovo mesto idealnim da uživate sa vašim najdražima.

 

CAFE BAR BORA BORA ADRESA


Prvi koktel bar u Beogradu bar Bora Bora nalazi se na Dorćolu, u centru grada, na adresi Cara Dušana 59.

 

CAFE PUB BORA BORA KONTAKT


Ukoliko želite dobro mesto u ovom sjajnom baru ili možda neku vrstu proslave, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Cafe pub Bora Bora

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Cafe pub Bora Bora

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Ogi
Ogi
Uf, ovde se noći dugo pamte! :) odličan provod!
01.04.2020.