Departman bar
- Rezervacije: 062-262-212
(6)

Program Departman bar

Rezervacija Departman bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karadjordjeva 75, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

07h-010h

Muzika

Uživo

Kapacitet

200 sedećih mesta


Ako ste tražili prijatno mesto za večernje opuštanje uz prijatnu muziku, Departman bar je odlično mesto za vas i vaše drage prijatelje. Nadomak atraktivne Savamale i Beograda na vodi, Departman bar je definitivno na idealnom mestu najbolje zabave koju tražite.

 

DEPARTMAN BAR BEOGRAD

Departman bar Beograd je mesto u kojem tokom dana možete uživati u kafici i ostalim pićima, dok se tokom večeri pretvara u prijatno mesto koje vam pruža odličan provod i zabavu. 

Departman bar ove godine dobio je novo ime Dep bar, ali je atmosfera ostala kao i do sada na visokom nivou i garantuje vam pravi užitak tokom posete.

 

 

departman bar

 

DEPARTMAN BAR - PROVOD OD 5 ZVEZDICA

 

U Beogradu ima mnogo lokala sa dobrom muzikom i lepim ambijentom ali retko koji lokal ima svih 5 elemenata koji ispunjavaju kriterijume provoda od 5 zvezdica:

 

1. Muzika - najkvalitetniji izvođači na Beogradskoj sceni koji pevaju sve te hitove što vas čine još raspoloženijim i veselijim.

2. Ambijent - na tri nivoa, svaki deo bara urađen je sa posebnom pažnjom i idejom, sa različitim motivima koji zaokupljuju pažnju svakog ko kroči u ovaj čaroban lokal. Na poslednjem, odnosno trećem nivou, svaki sto ima svoje ime, pa tako možete rezervisati vaše mesto za stolom pod imenom: Visoko društvo, Sačekuša, Štek, Pogled sa visine, Iznad situacije...

3. Atmosfera - uvek pozitivna energija, najbolja gradska ekipa i prijatno osoblje.

4. Hrana - Za sve one koji uživaju u dobroj klopi, menadžment Departmana pripremio je poseban night menu, koji se savršeno uklapa sa dobrim provodom i kvalitetnom muzikom. 

5. Piće - najbolja i najkvalitetnija pića ali i najukusniji kokteli na jednom mestu.

 

Takođe, ne smemo izostaviti činjenicu da Departman bar ima svoj "kutak" za druženje koji je i te kako tražen kada su rezervacije u pitanju.

 

departman bar

 

Čuveni community sto "Mala Galerija" ili poznatiji kao "Pogled sa visine" pružiće vam poseban ugođaj tokom izlaska jer, imate savršen pogled na dešavanja u celom baru i možete okupiti ekipu od 10 i više ljudi za druženje i uživati u komforu koji pruža ovo atraktivno mesto. 

 

departman bar

 

 

DEPARTMAN MENADŽMENT

Svaki uspešan ugostiteljski lokal u Beogradu, zasnovan je na kvalitetnom menadžmentu. Pa je tako i ovo popularno mesto u rukama tima koji zna da svim gostima napravi ugođaj. Na samom ulazu sačekaće vas prijatne i nasmejane hostese koje će vas sprovesti do vašeg mesta. Uslužiće vas konobari koji će se potruditi da vas usluže brzo i kvalitetno.

A oni koji ipak vole zabavu na šanku, mogu da uživaju u društvu koktel majstora koji će rado da vam naprave koktel iz snova.

Očekuje vas mnoštvo iznenađenja koje je kreativan tim Departman bara pripremio za vas, a na vama je samo da ponesete dobro raspoloženje. 

 

 

departman

 

DEPARTMAN BAR ADRESA


Ovaj sjajni bar nalazi se na odličnoj lokaciji koja je odlično povezana sa svim delovima grada, u ulici Karađorđeva 75, Beograd.

Ispred samog lokala nalazi se ogroman parking koji može da primi sve goste ali i na samo 30 sekundi hoda, od Departmana, nalazi se garaža Parking servisa.

 

Svi oni koji žele da se provedu i popiju koju, a ipak žele da dođu svojim automobilom, preporučujemo safety driver-a Gradske vozače.

Zašto baš njih? Zato što su pouzdani, odgovorni i najjeftiniji.

Njihov broj telefona je 066 400 001

 

Za one koji ne dolaze sopstvenim automobilom preporučujemo Pink taksi, jer ih ima najviše i u proseku se najmanje čekaju (19803).

Kako pozvati taksi kliknite na link. Svi načini na jednom mestu (SMS, Viber, Aplikacija, Telefonom, itd.)

 

DEPARTMAN BAR KONTAKT


Ukoliko želite da rezervišete mesto za vas i vaše prijatelje u Departman baru, to možete učiniti poziom na broj 062/262-212 

 

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE


Kontakt za rezervacije
:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)


Elektronske rezervacije
:

Da, rezervacije možete izvršiti direktno preko sajta: www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE


Parking
:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Visa i Master card.


Engleski jezik
:

Konobari i šankeri govore engleski jezik.

 

 

MAPA SEDENJA

 

departman mapa prostora

departman bar mapa prostora 

 

Slike Departman bar

Video Departman bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Departman bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(6) Komentara
Nikola
Nikola
Fantastičan provod. Oduševljen sam kako je bilo prošlog vikenda!
11.11.2020.
Tatjana
Tatjana
Super što postoji neko novo mesto za izlazak!! Oba puta kad smo izašli bilo je top!
04.11.2020.
Nina
Nina
Prošli vikend nam je bilo top!!!!!! Baš prija novo mesto koje nudi opuštenu atmosferu
23.10.2020.
Elena
Elena
Fantastično! Poseban pozdrav za osoblje!!!
15.10.2020.
Nikola
Nikola
Fantastična klopa!
05.10.2020.
Nina
Nina
Ovo se čekalo :)
04.09.2020.