Dorcol Platz
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Dorcol Platz

Rezervacija Dorcol Platz

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dobračina 59, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00 - 02:00

Muzika

Raznovrsna

 

Ako volite umetnost, nešto nesvakidašnje i upoznavanje kulture kroz različite načine, Dorcol Platz je mesto koje će vas oduševiti u svakom smislu. Gotovo svake večeri možete pronaći nešto drugačije i zanimljivo što se dešava na ovom sjajnom mestu.

 

DORCOL PLATZ BEOGRAD

 

Dorcol Platz je zapravo art komuna otvorena za sve kreativce i mesto susreta svih koji se zalažu za kulturne i društvene promene. Svako ko želi da deluje na zajednicu kroz umetnost, kreativnost i obrazovanje može učestovati u različitim događajima koji spajaju našu kulturnu sa inostranom.

Ovde se održao veliki broj različitih manifestacija i događaja, izložbi, humanitarnih događaja, nastupa koji su privukli veliki broj beograđana koji uživaju u kulturi.

Sama lokacija je pravo istorijsko kulturno naselje koje priča priču, pa je celokupan koncept Platz bara došao do izražaja.

Takođe, ovde se održava i veliki broj festivala različitog koncepta zbog čega je Dorćol Platz posetilo veliki broj ljudi različitih kultura.

Ukoliko ste i vi deo umetnosti, istorije i neosporive kreativnosti, obavezno posetite sjajni Dorćol platz i uživajte u opuštenom druženju i kafici, kao i u mnogim društvenim igrama koje će zabaviti vas i vaše prijatelje.

 

 

DORCOL PLATZ ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, Dorćol Platz nalazi se na Dorćolu, na adresi Dobračina 59, Beograd.

 

DORCOL PLATZ KONTAKT

 

Ukoliko želite da uživate u lepoti ovog kulturološkog mesta Dorcol Platz, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Dorcol Platz

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Dorcol Platz

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Dragan
Dragan
Najbolje mesto u Beogradu za kreativce
17.03.2021.