Dorcol Platz
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Dorcol Platz

Rezervacija Dorcol Platz

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dobračina 59, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00 - 02:00

Muzika

Raznovrsna

 

Ako volite umetnost, nešto nesvakidašnje i upoznavanje kulture kroz različite načine, Dorcol Platz je mesto koje će vas oduševiti u svakom smislu. Gotovo svake večeri možete pronaći nešto drugačije i zanimljivo što se dešava na ovom sjajnom mestu.

 

DORCOL PLATZ BEOGRAD

 

Dorcol Platz je zapravo art komuna otvorena za sve kreativce i mesto susreta svih koji se zalažu za kulturne i društvene promene. Svako ko želi da deluje na zajednicu kroz umetnost, kreativnost i obrazovanje može učestovati u različitim događajima koji spajaju našu kulturnu sa inostranom.

Ovde se održao veliki broj različitih manifestacija i događaja, izložbi, humanitarnih događaja, nastupa koji su privukli veliki broj beograđana koji uživaju u kulturi.

Sama lokacija je pravo istorijsko kulturno naselje koje priča priču, pa je celokupan koncept Platz bara došao do izražaja.

Takođe, ovde se održava i veliki broj festivala različitog koncepta zbog čega je Dorćol Platz posetilo veliki broj ljudi različitih kultura.

Ukoliko ste i vi deo umetnosti, istorije i neosporive kreativnosti, obavezno posetite sjajni Dorćol platz i uživajte u opuštenom druženju i kafici, kao i u mnogim društvenim igrama koje će zabaviti vas i vaše prijatelje.

 

 

DORCOL PLATZ ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, Dorćol Platz nalazi se na Dorćolu, na adresi Dobračina 59, Beograd.

 

DORCOL PLATZ KONTAKT

 

Ukoliko želite da uživate u lepoti ovog kulturološkog mesta Dorcol Platz, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Dorcol Platz

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Dorcol Platz

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Dragan
Dragan
Najbolje mesto u Beogradu za kreativce
17.03.2021.