Gentleman Bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Gentleman Bar

Rezervacija Gentleman Bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vojvode Stepe 275, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 01:00

Muzika

Prigodna muzika

Gentleman bar nalazi se u predivnom delu Beograda u ulici Vojvode Stepe. Odlična lokacija privlači studente ali i prave hedoniste koji uživaju u kvalitetnoj kafi i nargili koju ovde imate uz bogatu ponudu različitih ukusa.

 

GENTLEMAN BAR BEOGRAD

Gentleman bar je moredno opremljen lokal koji postoji već nekoliko godina i rado je posećeno mesto od strane svih generacija. Posebno se izdvaja nargila u poslednje vreme koja je postala trend i sve više omladine uživa u njoj. U Gentleman baru imaćete priliku da uživate u sjajnim živim svikrama koje se dešavaju vikendom i savetujemo da barem jednom posetite ovo mesto jer vam garantujemo da će vam atmsofera sigurno prijati. Enterijer je moderan i urbaniji ali svakako veoma prijatan za jutarnju kaficu ili večernju svirku.

Ispred se nalazi prelepa baštica kako bi vaša jutarnja kafica dobila pravi smisao, i kako biste kvalitetno započeli dan. Tokom večeri isprobajte odlične koktele koji spremaju pravi profesionalci za vas i vaše prijatelje. Garantujemo vam odličan provod, najlepšu jutarnju kaficu i nezaboravne trenutke u kojima ćete uživati. Ukoliko poželite da proslavite vaš rođendan ili neki drugi važan datum u Gentleman baru, i to je moguće. Opremićemo deo lokala samo za vas i vaše društvo kako biste imali su potrbnu intimu za uživanje. 

 

GENTLEMAN BAR ADRESA

Gengleman bar nalazi se na sjajnoj lokaciji u blizini fakulteta, na adresi Vojvode Stepe 275. Ukolik oste u blizini, obavezno ga posetite i uverite se u ono što pričamo. 

 

GENTLEMAN BAR KONTAKT

Ukoliko želite da rezervišete vaše mesto u Gentleman baru i uživate u odličnim svirkama, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Gentleman Bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Gentleman Bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Rastko
Rastko
Odlične žurke i odličan provod!
11.06.2020.