Gentleman Bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Gentleman Bar

Rezervacija Gentleman Bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vojvode Stepe 275, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 01:00

Muzika

Prigodna muzika

Gentleman bar nalazi se u predivnom delu Beograda u ulici Vojvode Stepe. Odlična lokacija privlači studente ali i prave hedoniste koji uživaju u kvalitetnoj kafi i nargili koju ovde imate uz bogatu ponudu različitih ukusa.

 

GENTLEMAN BAR BEOGRAD

Gentleman bar je moredno opremljen lokal koji postoji već nekoliko godina i rado je posećeno mesto od strane svih generacija. Posebno se izdvaja nargila u poslednje vreme koja je postala trend i sve više omladine uživa u njoj. U Gentleman baru imaćete priliku da uživate u sjajnim živim svikrama koje se dešavaju vikendom i savetujemo da barem jednom posetite ovo mesto jer vam garantujemo da će vam atmsofera sigurno prijati. Enterijer je moderan i urbaniji ali svakako veoma prijatan za jutarnju kaficu ili večernju svirku.

Ispred se nalazi prelepa baštica kako bi vaša jutarnja kafica dobila pravi smisao, i kako biste kvalitetno započeli dan. Tokom večeri isprobajte odlične koktele koji spremaju pravi profesionalci za vas i vaše prijatelje. Garantujemo vam odličan provod, najlepšu jutarnju kaficu i nezaboravne trenutke u kojima ćete uživati. Ukoliko poželite da proslavite vaš rođendan ili neki drugi važan datum u Gentleman baru, i to je moguće. Opremićemo deo lokala samo za vas i vaše društvo kako biste imali su potrbnu intimu za uživanje. 

 

GENTLEMAN BAR ADRESA

Gengleman bar nalazi se na sjajnoj lokaciji u blizini fakulteta, na adresi Vojvode Stepe 275. Ukolik oste u blizini, obavezno ga posetite i uverite se u ono što pričamo. 

 

GENTLEMAN BAR KONTAKT

Ukoliko želite da rezervišete vaše mesto u Gentleman baru i uživate u odličnim svirkama, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Gentleman Bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Gentleman Bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Rastko
Rastko
Odlične žurke i odličan provod!
11.06.2020.