Ginger Bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Ginger Bar

Rezervacija Ginger Bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Venizelosova 46, Beograd 11000

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 01:00

Muzika

Deep house, jazz, house, smooth jazz

Ukoliko ste u potrazi za savršenim kutkom za popodnevnu kaficu ili opuštenu žurku u samom centru zbivanja, upotnajte čarobni Ginger bar. Mesto sa ukusom koje će vas oćarati u svakom smislu. Ako ste bili u prilici da prošetate kroz Vanizelosovu ulicu, nemoguće je da niste primetili Ginger Bar. Posebno se izdvaja od svih barova u ovoj ulici zbog autentičnog grafita koji daje jedinstveni pečat i čini ga veoma interesantnim za posetiti. 

 

GINGER BAR BEOGRAD

Ginger bar nalazi se na savršenoj lokaciji u Beogradu na Dorćolu, i zbog same lokacije čini se kao veoma interesantno mesto koje treba posetiti. Osmišljen je veoma pažljivo i sa puno pažnje kako bi Beograđanima pružio potpuno novi koncept izlaska i druženja. Otvoren je 2019. godine i odmah po otvaranju postao je omiljeno mesto onima koji uživaju u prijatnoim ambijentu i opuštenom druženju.

 

GINGER BAR DORCOL 

 

Ono što izdvaja ovo mesto od ostalih barova, jeste jedinstvena energija koja se ovde oseća gotovo svake večeri. Svako veče je priča za sebe i svako veče ima svoj poseban koncept i posebno izdvajaju sredu veče koja je ispunjena posebnim sjajem i nosi ime "Se**i sreda". Utorak je veče za jazz i prilika da uživate u najlepšim melodijama ovog žanra i moramo priznati da je ovo veče i te kako posećeno. 

Tokom letnjih dana tu je i prelepa bašta koja će vas sigurno oduševiti jer obiluje prelepim detaljima koji krase ambijent, najlepšim bojama i zelenilom koje čini da se osećate veoma prijatno. Bilo da uživate u kafici u Ginger baru ili možda nekoj večeri kada su žurke u punom jeku, sigurni smo da će ovaj bar postati vaše omiljeno mesto za uživanje. 

 

GINGER BAR ADRESA

Sjajni Ginger bar nalazi se na ataktivnoj lokaciji, na Dobroću na adresi Venizelosova 46. Ne tako daleko od svih dešavanja, ali dovoljno separatisan da se potpuno prepustite uživanju i prijatnim večerima.

 

GINGER BAR KONTAKT

Ukoliko planirate da psoetite Ginger bar i želite da rezervišete vaše mesto na vreme, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Ginger Bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Ginger Bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Tatjana
Tatjana
Prelepo mesto!!!!!!!
29.05.2020.