Hill cafe
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Hill cafe

Rezervacija Hill cafe

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kosovopoljska 2, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00 - 00:00

Hill cafe je savršeno mesto za jutarnju kaficu, popodnevni ručak ili prijatno večernje druženje sa ekipom. Zahvaljujući ovom sjajnom lokalu, Borča je dobila nešto sasvim novo gde ćete moći u potpunosti da se prepustite čarima gatronomskih specijaliteta i savršenih šoljica kafe.

 

HILL CAFE BEOGRAD


Hill cafe Beograd osmišljen je tako da izgleda potpuno jedinstveno iočaravajuće. Nenapadan enterijer čini da se osećate veoma prijatno dok boravite ovde. Toliko klasičan a opet toliko elegantan, učiniće da zaista zavolite ovo mesto.

U ponudi je veliki broj različitih kafa, šejkova, ceđenog voća i najfinija alkoholna pića. Poseban akcenat je na vinu koje pristiže iz raznih vinarija kako naših, tako i stranih i savršeno se uklapaju u preukusne paste koje preporučujemo da obavezno okusite. Nakon kvalitetnog obroka, nećete moći da odolite desertima kojih ima u najrazličitijim ukusima.

U bilo koje doba ili dana da posetite ovo fantastično mesto, mi vam garantujemo pravi ugođaj i vrhunsko iskustvo.

 

HILL CAFE ADRESA


Planirali ste da posetite prelepi Hill cafe? Ovo sjajno mesto nalazi se u naselju Borča, i to na adresi Kosovopoljska 2, Beograd.

 

HILL CAFE KONTAKT


Ako poželite da povedete svoje prijatelje i zajedno uživate u ponudi cafe Hill-a, možete nas kontaktirati kako bismo vam rezerivali najbolje mesto.

 

Slike Hill cafe

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Hill cafe

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara