Hill cafe
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Hill cafe

Rezervacija Hill cafe

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kosovopoljska 2, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00 - 00:00

Hill cafe je savršeno mesto za jutarnju kaficu, popodnevni ručak ili prijatno večernje druženje sa ekipom. Zahvaljujući ovom sjajnom lokalu, Borča je dobila nešto sasvim novo gde ćete moći u potpunosti da se prepustite čarima gatronomskih specijaliteta i savršenih šoljica kafe.

 

HILL CAFE BEOGRAD


Hill cafe Beograd osmišljen je tako da izgleda potpuno jedinstveno iočaravajuće. Nenapadan enterijer čini da se osećate veoma prijatno dok boravite ovde. Toliko klasičan a opet toliko elegantan, učiniće da zaista zavolite ovo mesto.

U ponudi je veliki broj različitih kafa, šejkova, ceđenog voća i najfinija alkoholna pića. Poseban akcenat je na vinu koje pristiže iz raznih vinarija kako naših, tako i stranih i savršeno se uklapaju u preukusne paste koje preporučujemo da obavezno okusite. Nakon kvalitetnog obroka, nećete moći da odolite desertima kojih ima u najrazličitijim ukusima.

U bilo koje doba ili dana da posetite ovo fantastično mesto, mi vam garantujemo pravi ugođaj i vrhunsko iskustvo.

 

HILL CAFE ADRESA


Planirali ste da posetite prelepi Hill cafe? Ovo sjajno mesto nalazi se u naselju Borča, i to na adresi Kosovopoljska 2, Beograd.

 

HILL CAFE KONTAKT


Ako poželite da povedete svoje prijatelje i zajedno uživate u ponudi cafe Hill-a, možete nas kontaktirati kako bismo vam rezerivali najbolje mesto.

 

Slike Hill cafe

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Hill cafe

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara