Italbar Pizzeria
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Italbar Pizzeria

Rezervacija Italbar Pizzeria

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Skadarska 7, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00 - 23:00

Muzika

Prigodna muzika

Ukoliko poželite pizzu koja će biti pravog italijanskog ukusa, predstavljamo vam Italbar pizzeria koja je nastala sa idejom da beograđanima pripremi ukuse koje sigurno do sada nigde niste probali. Italbar Pizzeria nalazi se u najlepšoj beogradskoj ulici koja priča istoriju, u ulici Skadarskoj i pored nekoliko sjajnih restorana , osvežio je ulicu i dao joj potpuno novi koncept.

 

 

ITALBAR PIZZERIA BEOGRAD

Italbar Pizzeria pored veoma ukusne pice ponudiće vam fantastičnu kafu koju pripremaju vrhunski baristi i svojim umećem potrudiće se da vam približe u svakom smislu duh Italije jer je Italija zemlja najbolje pice i kafe. Pored ovakvih specijaliteta uživaćrte i u odličnim pastama, desertima i voćnim kupovima. Sve se priprema po specijalnom receptu zato smo sigurni da nećete ostati ravnodušni.

Italbar Picerija poseduje veoma prijatan enterijer koji je uređen tako da se dopadne svima i da se unutar ovog lokala osećaju veoma opušteno. U ponudi je takođe bogata ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića a lokal je takav da će vam se činiti odličnim za porodičan ručak ili pak ručak u dvoje.

Pored lokacije u Skadarliji, Italbar Picerija se nalazi u na Zrenjaninskom putu,u sklopu Metroa Cash&Carry. Ono što je najvažnije, koji god lokal posetili, ukusi su gotovo isti,a mi vam garantujemo kvalitet i najukusnije specijalitete koji će vas odvesti u prelepu Italiju.

 

 

ITALBAR PIZZERIA ADRESA

Kao što smo predhodno pomenuli, Italbar Pizzeria nalazi se na dve lokacije, na adresi Skadarska 7, kao i na adresi Zrenjaninski put 11.

 

ITALBAR PIZZERIA KONTAKT

Ukoliko poželite da posetite ovo fantastično mesto mesto i uživate u ukusima Italije, pozovite nas na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i rezervišite mesto za vas i vaše prijatelje.

Slike Italbar Pizzeria
ADRESA Italbar Pizzeria

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara