Jazz Cafe
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Jazz Cafe

Rezervacija Jazz Cafe

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Obilićev venac 19, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 00:00

Muzika

Prigodna muzika

Jazz Caffe postoji više od 20 godina i nalazi se na sjajnoj lokaciji u centru Beograda na Obilićevom vencu. Caffe Jazz je lokal zbog koga se parking u centru grada uvek pronađe.

 

JAZZ RESTORAN BEOGRAD


Jazz restoran Beograd je mesto sa dugogodišnjom tradicijom u Beogradu, a restoran će vam ponuditi sjajan užitak u bilo koje doba dana. Sa velikim iskustvom, Jazz caffe sa velikim zadovoljstvom pružiće vam sjajan doručak za odličan početak dana. A za popodnevni ručak maestralni šef pripremiće vam sjajne ukuse, nakon kojih ćete poželeti da pauza na poslu traje malo duže.

Tokom večeri, Jazz restoran pretvara se u pravi mali Bistro Jazz klub, u kom vlada vrhunska atmosfera uz sjajnu muziku. Enterijer Jazz restorana satkan je po najmodernijim standardima i odiše čistom elegancijom i komforom.

 

BISTRO JAZZ


Bistro Jazz klub je pravi izbor ukoliko želite da veče provedete uz sjajne zvuke jazz muzike i perfektne ukuse kulinarskih specijaliteta. Pored izuzetno dobre hrane, u ponudi su i kokteli i kvalitetna vina, kako bi svaki gost pronašao nešto po svojoj meri. Dođite i uverite se u nezaboravnu atmosferu koju vam nudi Bistro Jazz.

 

JAZZ CAFE LOKACIJA


Lokacija na kojoj se nalazi Jazz Cafe dobro je poznata svima u samom centru grada, a adresa je Obilićev venac 19, Beograd. Ukoliko želite da osetite ritam grada uživo, ovu adresu morate posetiti.

 

JAZZ CAFE KONTAKT


Svoje mesto u Jazz cafe možete rezervisati pozivom na kontakt telefon 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp). Budite i vi deo ove sjajne atmosfere u centru Beograda.

Slike Jazz Cafe

Dodatne informacije

Parking

Ulični i gradski parking.

Plaćanje kreditnom karticom

Da. Visa i Master Card.

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.
ADRESA Jazz Cafe

Najčešća pitanja

Vrste i uslovi rezervacija

Jazz Cafe

 

 

Napomena za rezervacije

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nikolina
Nikolina
Vrhunska atmosfera kao i svaki put! Sjajni kokteli i ljubazno osoblje, čista petica!
08.07.2020.