Kafe Padron
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Kafe Padron

Rezervacija Kafe Padron

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Nebojšina 31, Beograd

Vidi na mapi

Kafe bar Padron koji se nalazi u srcu Vračara okružen je prirodom koja će vas ostaviti bez reči.

 

PADRON RESTORAN BEOGRAD


Kafe restoran Padron Beograd koji se nalazi na lokaciji nekadašnjeg District1 Wine Bar -a na Vračaru. Ambijent kafe restorana Padron idealna je za popodnevni poslovni ili porodični ručak, uz veoma ukusnu hranu i kvalitetna vina.

Kafe padron poseduje veliku baštu koja je nadkrivena pokretnom tendom, tako da ukoliko krene kiša, nećete morati da se prebacite u zatvoreni deo restorana. U samoj blizini restorana nalazi se Karađorđev park koji svojom prirodom daje dodatni mir ovom restoranu. Nalazi se pored stomatološkog fakulteta.

 

KAFE PADRON LOKACIJA


Kafe restoran Padron nalazi se na Vračaru, odnosno na adresi Nebojšina 31, Beograd. U neposrednoj blizini kafe restorana nalazi se Karađorđev park, stomatološki fakultet, Hram Svetog Save kao i druge zanimljive lokacije.

 

KAFE PADRON KONTAKT


Kafe Padron kontakt telefon za rezervacije je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp). Rezervišite vaše mesto za poslovni ili porodični ručak u restoranu Padron na Vračaru.

Slike Kafe Padron

Dodatne informacije

Parking

Ulični i gradski parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafe Padron

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara