Kafe Planta
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Kafe Planta

Rezervacija Kafe Planta

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Gavrila Principa 37, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 23:00

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

200

 

Kafe Planta je jedno od najpopularnijih mesta u Beogradu kada je kvalitetan izlazak u pitanju. Pored svoje atraktivne lokacije Planta se može pohvaliti zaista odličnom atmosferom kojoj se može pozavideti.

 

kafe Planta


KAFE PLANTA BEOGRAD

 

Kafe Planta Beograd postoji dugi niz godina i svake godine postaje sve bolje mesto za opušteno druženje ili kvalitetan izlazak za prijateljima. Tokom dana najčešće možete uživati u kafici i šejkovima, dok se Planta tokom večeri pretvara u pravo malo klubsko mesto za one koji zaista uživaju u provodu.

Svakog vikenda možete očekivati uzbudljive i dinamične večeri koje su propraćene uvek drugačijim konceptom, neki vikendi rezervisani su za live svirke a neki za sjajne setove popularnih DJ-eva.kafe Planta


Ono što je sigurno, jeste da vam sigurno neće biti dosadno ovde.

Pored dobre atmosfere tu su i atraktivne cene, tako da je svaka nedelja prava prilika da posetite kafe Planta i uživate u sjajnoj energiji.

 

KAFE PLANTA ADRESA


Sjajni kafe Planta nalazi se kao što smo rekli, na sjajnoj lokaciji, kod Ekonomskog fakulteta na adresi Gavrila Principa 37, Beograd.

 

KAFE PLANTA KONTAKT


Ukoliko biste želeli da posetite kafe Planta narednog vikenda i uživate u odličnoj energiji i još boljim muzičkim nastupima, možete nas kontaktirati pozivom na broj kako bismo rezervisali mesto za vas 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Kafe Planta

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafe Planta

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Ivko
Ivko
Lude žurke ludo zezanjeee!
19.10.2020.
Sve ponude Nova godina