Kandahar Bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Kandahar Bar

Rezervacija Kandahar Bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Strahinjića Bana 48, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 00:00

Kandahar bar nalazi se na atraktivnoj lokaciji u samom centru zbivanja na adresi Strahinjića Bana i jedan je od barova koji poseduje ataktivan izgled koji privlači sve ljude koji vole da istražuju i uživaju u različitm konceptima barova .

 

KANDAHAR BAR BEOGRAD

Odmah po otvaranju postao je interesantan beograđanima zahvaljujući enterijeru i samom ponudom. Koncept se zasniva na uživanju u nagrili različitih ukusa i bogatoj ponudi pića a ujedno i neobičnoj i jedinstvenoj atmosferi.

Kafić Kandahar nastao je davne 2003. godine i od tada uzastopno pruža posetiocima pravi duh Turske i Indije. Rađen je u orijentalnom stilu, ukrašen baldahinama i jastucima koji se nalaze unutar celog lokala i svuda možete osetiti miris sveća i mirišljavih štapića. Poseban akcenat je na nargilama i u ponudi je veliki broj najrazličitijih ukusa u kojima možete uživati. Posebno je zanimljiv način služenja domaće kafe, služi se u fildžanima.

Pored kafe u ponudi je i preko 40 vrsti čajeva iz celog sveta a ukoliko poželite nešto alkoholno, bićete oduševljeni kako baristi pripremaju fantastične i jedisntvene koktele.

Mnoštvo detalja koji oslikavaju duh Turske i Indije učinili su ambijent veoma prijatnim i drugačijim i zato biste trebali da ga posetite da biste na pravi način doživeli sjajnu energiju ovog popularnog bara Kandahar.

 

 

KANDAHAR BAR ADRESA

Čarobni i orijentalni bar Kandahar nalazi se u samom srcu Dorćola na atraktivnoj lokaciji, na adresi Strahinjića Bana 48.

 

KANDAHAR BAR KONTAKT

Ukoliko poželite da posetite Kandahar bar i rezervišete mesto za vas i vaše prijatelje, kontaktirajte nas pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Kandahar Bar
ADRESA Kandahar Bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Monika Calaga
Monika Calaga
Jako lepo mesto,jakooo! Posetila sam bar sa društvom sasvim slučajno, i na kraju upoznala svog sadašnjeg partnera :)
23.06.2020.