Lager Pub
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Lager Pub

Rezervacija Lager Pub

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dobanovačka 8, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Pop, Rock

Vrlo simpatičan, zanimljiv, jedinstven i opušten Lager Pub pronaći ćete u boemskom delu Zemuna i zavolećete ga pri prvoj poseti. Vrlo zanimljivog koncepta i enterijera, uživaćete u svakoj večeri ovde.

 

LAGER SPORT PUB BEOGRAD

Vrlo prijatnog ambijenta, autentičan za austrougarski period, polukružnog oblika i tipičan enterijer za pab, ovo mesto nudi raznovrsne zanimacije za vas i vašu ekipu. Ploče, gitare i sitnice koje su karakteristične za pab krase ovaj lokal i sigurno će vam zapasti za oko. Lager Pub je mesto u kojem ćete uživati u najraznovrsnijoj ponudi piva kako točenim tako i flaširanim, probaćete ukuse piva iz cele Evrope koji će vas očarati, a akcenat je svakako na Kraft pivima koje ćete obožavati. Lager Pub je definitivno mesto gde se okupljaju, druže i provode ljubitelji raznovrsne i kvalitetne muzike raznih izvođača i bendova koji za vas nastupaju nekoliko puta nedeljno.

 

LAGER PUB ZEMUN

Lager Pub je posebno zanimljiv za posetioce jer možete sa ekipom uživati u pikadu, gledati na video bimu razne utakmice dok ispijate najlepša piva koje nudi ovaj pab. Pristupačne cene će vas takođe oduševiti i budite sigurni da ćete postati redovni gosti ovog paba. Mesto je postalo vrlo popularno među beograđanima i onima koji vole da se opuste sa društvom uz kvalitetnu svirku I najveće hitove pop i rock muzike.

 

LAGER PUB ADRESA

Ovaj fantastični Lager pab nalazi se u samom srcu Zemuna, u boemskom delu blizu kafanskih dešavanja, u ulici Dobranovačka br. 8 , jednoj od retkih ulica popločanih kaldrmom.

 

LAGER SPORT PUB BEOGRAD KONTAKT

Ukoliko želite da posetite ovaj fenomenalni pab u srcu Zemuna i doživite nezaboravno veče sa društvom, rezervišite najbolje mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Lager Pub

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Lager Pub

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Lager Pub - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Lager PubPiće Lager PubHrana Lager PubCena Lager PubKontakt Lager PubSlična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara