Lager Pub
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Lager Pub

Rezervacija Lager Pub

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dobanovačka 8, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Pop, Rock

Vrlo simpatičan, zanimljiv, jedinstven i opušten Lager Pub pronaći ćete u boemskom delu Zemuna i zavolećete ga pri prvoj poseti. Vrlo zanimljivog koncepta i enterijera, uživaćete u svakoj večeri ovde.

 

LAGER SPORT PUB BEOGRAD

Vrlo prijatnog ambijenta, autentičan za austrougarski period, polukružnog oblika i tipičan enterijer za pab, ovo mesto nudi raznovrsne zanimacije za vas i vašu ekipu. Ploče, gitare i sitnice koje su karakteristične za pab krase ovaj lokal i sigurno će vam zapasti za oko. Lager Pub je mesto u kojem ćete uživati u najraznovrsnijoj ponudi piva kako točenim tako i flaširanim, probaćete ukuse piva iz cele Evrope koji će vas očarati, a akcenat je svakako na Kraft pivima koje ćete obožavati. Lager Pub je definitivno mesto gde se okupljaju, druže i provode ljubitelji raznovrsne i kvalitetne muzike raznih izvođača i bendova koji za vas nastupaju nekoliko puta nedeljno.

 

LAGER PUB ZEMUN

Lager Pub je posebno zanimljiv za posetioce jer možete sa ekipom uživati u pikadu, gledati na video bimu razne utakmice dok ispijate najlepša piva koje nudi ovaj pab. Pristupačne cene će vas takođe oduševiti i budite sigurni da ćete postati redovni gosti ovog paba. Mesto je postalo vrlo popularno među beograđanima i onima koji vole da se opuste sa društvom uz kvalitetnu svirku I najveće hitove pop i rock muzike.

 

LAGER PUB ADRESA

Ovaj fantastični Lager pab nalazi se u samom srcu Zemuna, u boemskom delu blizu kafanskih dešavanja, u ulici Dobranovačka br. 8 , jednoj od retkih ulica popločanih kaldrmom.

 

LAGER SPORT PUB BEOGRAD KONTAKT

Ukoliko želite da posetite ovaj fenomenalni pab u srcu Zemuna i doživite nezaboravno veče sa društvom, rezervišite najbolje mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Lager Pub

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Lager Pub

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara