Monkey bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Monkey bar

Rezervacija Monkey bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Deligradska 4, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 00:00

Monkey bar je mesto gde se okupljaju oni kojima je važan ambijent koji ih okružuje. Ovo je pravo hedonističko mesto koje pleni posebnom lepotom i energijom kao i jedinstvenom ponudom.

 

MONKEY BAR BELGRADE

 

Monkey bar Belgrade nalazi se u samom centru zbivanja i od samog početka postao je omiljeno mesto beograđanima. Ušuškan u ne toliko promentoj uličici sigurni smo da će ovo postati vaše omiljeno mesto za beg od realnosti. Toliko jedinstvenog i specifičnog enterijera, da ćete zaista uživati u svakom trenutku provedenom ovde.

Majmuni predstavljaju značajan segment ovog lokala, o čemu i sam naziv govori. Ukoliko niste znali, statue ovih majmuna predstavljaju u drevnom Japanu izreku ili zlatno pravilo "ne vidim zlo, ne čujem zlo, ne govorim zlo". Pored ova tri simbolična majmuna, tu je i figura majmuna koji drži pivsku flašu i on će vas sigurno nasmejati kao i nas.

Sa obzirom da je ceo lokal urađen kao da imate osećaj da ste u džungli, takva je i muzika koja će sigurno doprineti celokupnom ambijentu, zbog čega je nastao i moto kafića „Welcome to the jungle“.

Bilo da dođete ovde kako biste uživali u jutarnjoj kafici ili uveče kako bi ispijali sjajne koktele, Monkey bar će vam sigurno ukrasti srce i nateraće vas da se sa zadovoljstvom ponovo vratite ovde.

 

MONKEY BAR ADRESA

Monkey bar se nalazi, kao što smo rekli, u ušuškanoj ulici, u blizini Slavije, na adresi Deligradska 4, Beograd.

 

MONKEY BAR KONTAKT

Ukoliko želite da posetite prelepi Monkey bar, možete kontaktirati 062/262-212 kako bismo rezervisali sto za vas i vaše prijatelje.

Slike Monkey bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Monkey bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Olivera
Olivera
Najlepše mesto u Beogradu!
01.10.2020.