Okto pub
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Okto pub

Rezervacija Okto pub

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Jurija Gagarina 151, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 02:00

Muzika

Rock

Okto pub je mesto dobre zabave i kvalitetnog druženja. Ukoliko volite društvene igre ovo je pravo mesto za vas. Povedite vašu ekipu i uputite se ka mestu koje takođe nudi i bogatu ponudu piva po čemu i jeste posebno poznat.

 

OKTO BILIJAR PUB

Okto bilijar pub nalazi se na Novom Beogradu i predstavlja jedan od nakvalitetnijih klubova za druženje i ispijanje najrazličitijih piva. U ponudi je veliki broj kako domaćih tako i stranih piva. Nastao je sa idejom da ljubiteljima kvalitetnog druženja obezbedi omiljeno mesto u kojem se mogu potpuno opustiti i uživati gotovo svake večeri. U ponudi su bilijar, pikado, stoni fudbal, kutak za jamb i kvizovi koji se organizuju tokom nedelje pa čak i karte ukoliko ste ljubitelj istih.

Takođe, pored društvene zabave možete uživati u svirkama live bendova koji će za vas svirati najbolje rock melodije i priuštiti vam nezaboravne večeri.

Enterijer paba Okto je tipičan pabski i urađen je od cigle i drveta koji su se savršeno uklopili u celokupan koncept. Ono što je psoebno interesantno, jeste da unutar lokala psotoji pušački i nepušački deo.

 

OKTO PUB ADRESA

Ukoliko još uvek niste posetili sjajni Okto pub mi vam toplo preporučujemo da to učinite što pre. Pub se nalazi na adresi Jurija Gagarina 151. pored ulaza za Mc Donald’s, Novi Beograd.

 

OKTO PUB KONTAKT

Ukoliko planirate druženje u Okto pabu sa vašim prijateljima, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 kako bismo vam rezervisali mesto.

 

Slike Okto pub

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Okto pub

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Monika
Monika
Obožavam ovaj pub i obožavam njihova piva!
29.07.2020.