Old London Pub
- Rezervacije: 062/262-212
(3)

Program Old London Pub

Domaći i Strani Pop/Rock - veče sa Koletom
rezerviši: 062-262-212
Online rezervacije

Rezervacija Old London Pub

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Gavrila Principa 46, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00-02:00 h

Muzika

Pop / Folk

Kapacitet

200 mesta

Old London pub pretenduje da postane pravi londonski pub u srcu Beograda. U Old London pubu možete da uživate u nekom od mnogobrojnih točenih i flaširanih piva dok sa drugovima gledate prenos utakmice vašeg omiljenog kluba, možete da igrate stoni fudbal, pikado ili bilijar, a tokom leta sve to možete da radite u bašti!

Kako kažu uvek raspoloženi bartenderi, u Old London pubu celu Veliku Britaniju mogu vam natočiti u pintu piva. Naime, u ovom lokalu se nudi preko 50 različitih vrsta flaširanih i točenih piva (ima sedam vrsta točenih piva), što ga je svrstalo u epicentar zaljubljenika u dobro pivo, ali i sport.

Veoma je bitno istaći da pivo možete dobiti po zaista pristojnoj ceni, pa tako pola litre točenog Lava košta ispod 150 dinara, tek nešto skuplji je točeni Budweiser, dok su Erdinger i Grimbergen nešto iznad 250 dinara. Zanimljivo je to da se pored 0.3 i 0.5 litara može dobiti i pinta piva, u pravom duhu Velike Britanije. Pored točenih, postoji i velika selekcija flaširanih piva. Pored spomenutih, tu su i Corona, London Pride, Heineken, i mnoga druga poput Iron Troopera i drugih piva iz nemačkih, meksičkih, holandskih, belgijskih, danskih, českih, ili američkih pivara.

Bašta u Old London pubu pravo je mesto za ljubitelje jutarnje kafe, bez koje ne mogu da se razbude. A i tokom večernjih prenosa utakmica pored piva možete da popijete neki od koktela zavodljivih ukusa, mnoga vina, šejkove i bezalkoholna pića, te neku od žestina.

Vikendom se organizuju kvalitetni rock bendovi koji prave odličnu, prepoznatljivu atmosferu koju na drugim mestima nećete osetiti. U Old London pubu možete potpuno da se opustite i uživate na svoj način, bez da vas neko pogleda popreko.

 

Slike Old London Pub

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Old London Pub

Nova Godina - Old London Pub - Doček 2019

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Old London PubPiće Old London PubHrana Old London PubCena Old London PubKontakt Old London PubNOVA GODINA BEOGRAD - Old London Pub - DOCEK NOVE 2019. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2019 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062-262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2019. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 4 =
(3) Komentara
bojan
bojan
zaista veliki izbor piva, za sve ljubitelje :)))
17.08.2018.
Nova godina u Pabu - Docek 2018 Beograd
Nova godina u Pabu - Docek 2018 Beograd
Docek Nove godine u pubu uz mnogo piva i kobaja je za mnoge pravi nacin da docekaju Novu godinu. Pub i ponuda koju on ima za docek nove godine je u najmanju ruku izuzetna. Detaljne i formacije o pabu i dočeku uskoro u rubrici Nova godina. Pab ili pub za Novu godinu ce imati posebnu ponudu. Dobar izbor, zar ne? Neke pivopije kazu najbolji. Dobro dosli na pivski docek nove godine, mozda najbolji u Beogradu. Pivo i Nova godina u Beogradu su ivek spoj koji pobedjuje.
09.11.2017.
roker sa morave
roker sa morave
imate brutalne rok svirke, i dobro pivo, pohvale :)
26.05.2017.