Pastis Bistro
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Pastis Bistro

Rezervacija Pastis Bistro

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Strahinjića Bana 52b, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon - Ned: 08:00 - 00:00

Muzika

Prigodna

Pastis bistro je kafić u centru Beograda i nudi vam mesto za užitak u francuskim specijalitetima i kvalitetnim vinima. Osetite duh Francuske u veoma prijatnom ambijentu ovog bistroa sa vašim prijateljima ili porodicom.

 

PASTIS BISTRO BEOGRAD 


Pastis Bistro Beograd je kafić u ulici Strahinjića Bana i odiše francuskim duhom, ambijentom i ponudom hrane i pića. Ime je dobio po poznatom francuskom piću, te je i enterijer urađen u stilu pariskih bistroa, a njegova vrata otvorena su 2005. godine. Akcenat je na ponudi kvalitetnih francuskih vina, od kojih većina može da se naruči i na čašu. Naravno, u ponudi možete pronaći i vina iz Srbije i regiona, ali i ostalih delova sveta. Pored vina, posetioci mogu pronaći i sjajne gastronomske specijalitete na tanjiru, poput kamember sira, kvalitetne pršute, oraha i drugih delikatesa. Posle kvalitetnog ručka, desert kao sufle ili francuski krem brule vam neće teško pasti.

Duh Francuske prenosi se i muzikom koja je raznovrsna, od francuskih šansona do suvremen francuske elektronske muzike. Zatvoreni deo kafića podeljen je na dva dela, a u letnjim danima kafu možete popiti u prelepoj bašti ovog kafića.

 

PASTIS BISTRO KONTAKT


Ukoliko želite da rezervišete vaše mesto u Pastis Bistro, to možete učiniti pozivom na kontakt telefon 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

PASTIS BISTRO LOKACIJA 


Pastis Bistro nalazi se na popularnoj lokaciji kada su u pitanju barovi i kafići u Beogradu, a reč je o ulici Strahinjića Bana 52b, Beograd.

Slike Pastis Bistro

Dodatne informacije

Parking

Ulični i gradski parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da. Visa i Maestro card.

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.
ADRESA Pastis Bistro

Najčešća pitanja

Vrste i uslovi rezervacija

Pastis Bistro

 

 

Napomena za rezervacije

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Pero
Pero
Fantastičan kafić za popodnevnu kafu sa društvom. Sve pohvale
13.07.2020.