Pivnica Pivara
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Pivnica Pivara

Rezervacija Pivnica Pivara

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Cetinjska 15, Beograd 11000

Vidi na mapi

Muzika

Pop / Rock

U centru Beograda nastalo je neverovatno mesto koje ćete uvek sa zadovoljstvom rado posećivati, a to je čuvena Pivara Pivnica koja je većini već dobro poznata.

 

PIVNICA BEOGRAD

Već sama reč kaže da je glavni koncept pivo, i možemo reći da je ovo apsolutni raj za ljubitelje piva. Ovde ćete uživati u najrazličitijim ukusima pive koje imate u ponudi, a posebno je zanimljivo što u ponudi imate 5 vrsti piva koje se proizvode u domaćoj proizvodnji. Oduševiće vas cene koje su pristupačne tako da je ovo idealno mesto za svačiji džep. Ako biste nešto da pojedete pored savršenog piva koje nude, u ponudi je fenomenalna Pizzagram Pizza koje se savršeno uklapaju uz ovo piće.

 

PIVARA CETINJSKA

Pivara Pivnica je još zanimljivija jer od srede do nedelje možete uživati u raznosvrsnom muzičkom programu koji traju do jutarnjih časova i uživaćete u najlepšim melodijama pop i rock pesama. Ovde uvek vlada opuštena atmosfera zato je idealno mesto za zanimljivo druženje sa ekipom tokom cele nedelje. Enterijer Pivare Pivnica je vrlo zanimljiv i industijski u kombinaciji sa drvetom, što dodatno daje utisak da je atmosfera opuštena.

 

PIVARA PIVNICA ADRESA

U dobro poznatoj ulici Cetinjska 15 smeštena je ova sjajna Pivara Pivnica što vam govori da je ovo idealna baza za ljubitelje kvalitetnog piva u krigli uz najbolje prijatelje.

 

PIVNICA CETINJSKA KONTAKT

Ukoliko želite kvalitetan izlazak u Pivnici Pivara sa vašim najdražim prijateljima, rezervišite najbolje mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Pivnica Pivara

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Pivnica Pivara

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Pivnica za urbanu ekipu
Pivnica za urbanu ekipu
Najveći izbor piva u Cetinjskoj. Definitivno.
27.02.2020.