Pivnica Pivara
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Pivnica Pivara

Rezervacija Pivnica Pivara

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Cetinjska 15, Beograd 11000

Vidi na mapi

Muzika

Pop / Rock

U centru Beograda nastalo je neverovatno mesto koje ćete uvek sa zadovoljstvom rado posećivati, a to je čuvena Pivara Pivnica koja je većini već dobro poznata.

 

PIVNICA BEOGRAD

Već sama reč kaže da je glavni koncept pivo, i možemo reći da je ovo apsolutni raj za ljubitelje piva. Ovde ćete uživati u najrazličitijim ukusima pive koje imate u ponudi, a posebno je zanimljivo što u ponudi imate 5 vrsti piva koje se proizvode u domaćoj proizvodnji. Oduševiće vas cene koje su pristupačne tako da je ovo idealno mesto za svačiji džep. Ako biste nešto da pojedete pored savršenog piva koje nude, u ponudi je fenomenalna Pizzagram Pizza koje se savršeno uklapaju uz ovo piće.

 

PIVARA CETINJSKA

Pivara Pivnica je još zanimljivija jer od srede do nedelje možete uživati u raznosvrsnom muzičkom programu koji traju do jutarnjih časova i uživaćete u najlepšim melodijama pop i rock pesama. Ovde uvek vlada opuštena atmosfera zato je idealno mesto za zanimljivo druženje sa ekipom tokom cele nedelje. Enterijer Pivare Pivnica je vrlo zanimljiv i industijski u kombinaciji sa drvetom, što dodatno daje utisak da je atmosfera opuštena.

 

PIVARA PIVNICA ADRESA

U dobro poznatoj ulici Cetinjska 15 smeštena je ova sjajna Pivara Pivnica što vam govori da je ovo idealna baza za ljubitelje kvalitetnog piva u krigli uz najbolje prijatelje.

 

PIVNICA CETINJSKA KONTAKT

Ukoliko želite kvalitetan izlazak u Pivnici Pivara sa vašim najdražim prijateljima, rezervišite najbolje mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Pivnica Pivara

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Pivnica Pivara

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Pivnica za urbanu ekipu
Pivnica za urbanu ekipu
Najveći izbor piva u Cetinjskoj. Definitivno.
27.02.2020.