Pupin pub
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Pupin pub

Rezervacija Pupin pub

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Vudro Vilsona 13, TC Galerija - Ulaz 4, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon-Pet: 10:00-23:00 Sub-Ned: 10:00-01:00

Muzika

Prigodna muzika

 

Za opuštajuće trenutke, jutarnju kaficu ili večernju kvalitetnu zabavu, predstavljamo vam novi Pupin pub, mesto koje će vas u svakom pogledu oboriti sa nogu. Prepustite se čaroliji vrhunskog bara koji se nalazi u ekskluzivnom TC Galerija u Beogradu.

 

PUPIN BAR BEOGRAD

 

Pupin bar Beograd predstavlja pravo hedonističko mesto u kojem će svaki ljubitelj komfora i elegancije uživati. Prepustite se čaroliji i sjajnoj energiji koja vas očekuje u Pupin baru, gde će vas osoblje sa ljubavlju ugostiti.

Pupin bar Beograd je mesto idealno za prava jutra uz vrhunsku šoljicu kafe, ili recimo večernje uživanje sa prijateljima. Koji god period u toku dana odabrali za posetu ovog sjajnog bara, budite sigurni da ćete zaista uživati.

 

pupin pub

 

PUPIN BAR GALERIJA

 

Pupin bar ulepšao je dodatno TC Galerija svojim postojanjem i doprineo da svaki uživalac komfora i sofisticiranog stila u svakom trenutku pronađe svoj kutak uživanja i mira. Očekuje vas neverovatan spoj luksuza i elegancije koji su svojom kombinacijom učinili Pupin bar toliko posebnim i jedinstvenim.

Posebnu vedrinu Pupin baru dalo je zelenilo koje krasi gotovo ceo ambijent i pruža pravi užitak tokom posete. Večeri su rezervisane za prijatnu muziku i bogatu ponudu pića koja su vam na raspolaganju, posebno kada je o koktelima reč.

Uživajte u svakom momentu i osetite prati hedonistički trenutak koji svakako zaslužujete. Pupin bar vas sa zadovoljstvom očekuje kako bi vam pružio pravu uslugu i najbolje iz njihove ponude.

 

Pupin pub

 

PUPIN BAR ADRESA

 

Kao što smo predhodno pomenuli, novi Pupin bar nalazi se u ekskluzivnom TC Galerija, na prizemlju, ulaz 4, a adresa shopping centra je Bulevar Vudro Vilsona 12, Beograd.

 

PUPIN BAR KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite sjajni Pupin bar i uživate sa vašim prijateljima, možete rezervisati sto pozivom na broj 064/909-00-66 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

 

 

Slike Pupin pub

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Pupin pub

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Eva
Eva
Vrhunsko mesto i prelep ambijent
04.09.2021.