Riddle Bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Riddle Bar

Rezervacija Riddle Bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Skadarska 9, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Riddle bar je autentičan koktel bar, karakterišu ga murali, udoban nameštaj, prijatno osvetljenje i prostran i veliki bar, kao centralni deo objekta po ugledu na svetske barove. Za brend dizajn zaslužna je Isidora Koković. Oov je jedan od najlepših barova u ulici Skadarskoj. 

 

RIDDLE BAR BEOGRAD

Riddle bar je mesto u koje nedolazite da budete viđeni, nego da se opustite i budete to što jeste. Bar koji pobušuje radoznalost i inspiraciju , u moru pomodarstva vraća s epravim vrednostima. Ovo je mesto u kome se cene kultura i maniri. Ovo je najveći prijatelj vašeg slobodnog vremena, smatraju vlasnici.

Vešti barmeni prave sinergiju između kulinarstva i miksologije. Za pravljenje koktela koriste lokalne namirnice i tradicionalne sastojke, dobro poznate u miksologiji i gastronomiji. Iz ponude se izdvajaju viski infuzovan kulenom i sirupi kao modifikatori ukusa kuvani od začinskog bilja, egzotičnih čajeva i prirodnih šećera. 

Bar se može pohvaliti nesvakidašnjom ponudom džinova, rumova, viskija i didžestiva. Bliska saradnja sa uvoznicima pića doprinela je čestim promocijama novih brendova, tako da gosti mogu istražiti nove ukuse na tržištu. 

Vikendi su rezervisani za promocije pića iz zvuke klavira, violine, saksofona i gitare, kao i tematske večeri uz džez, rok, fanki, disko i bluz svirke.

 

 

RIDDLE BAR ADRESA

Sjani Riddle bar nalazi se na odličnoj lokaciji, u srcu Beograda u Skadarkoj ulici 9.

 

RIDDLE BAR KONTAKT

Ukoliko želite da rezervišete mesto za vas i vaše društvo, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Riddle Bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Riddle Bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Branco
Branco
Prelepo i opuštajuće mesto
23.06.2020.