Shootiranje bar
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Shootiranje bar

Rezervacija Shootiranje bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Gavrila Principa 7, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 01:00

 

Shootiranje bar je mesto koje je nastalo sa idejom da ulepša večeri beograđanima i učini ih potpuno drugačijim u odnosu na ono na šta su navikli. Glavni akcenat ovog mesta jesu shotovi i kokteli kojih ima u ponudi preko 80 najrazličitijih vrsta.

 

SHOOTIRANJE BAR BEOGRAD

 

Tokom dana, ovo je bar u kojem možete uživati u najlepšoj kafici, sveže ceđenim sokovima i ostalim pićima, dok se tokom večeri ovo mesto pretvara u najluđe mesto koje nudi neverovatne ukuse koktela i shotova.

Sam koncept proizišao je iz ideje po uzoru na poznati shoot bar u Varšavi gde je vlasnik imao priliku da poseti ovo mesto i došao na ideju da je Beogradu potreban jedan ovakav bar. Posebno jer interesantan gostima koji uživaju u koktelima jer podseća na barove u Njujorku koji su osmišljeni tako da se pića piju ispred lokala na ulici.

Sigurni smo da ćete Shootiranje bar postati vaše novo omiljeno mesto za kvalitetan izlazak i uživanje sa vašim najdražima.


SHOOTIRANJE BAR ADRESA


Dobro poznati Shootiranje bar nalazi se u samom centru zbivanja, na adresi Gavrila Principa 7, Beograd i veoma lako ćete ga pronaći.

 

SHOOTIRANJE BAR KONTAKT

Ukoliko želite bilo kakve dodatne informacije u vezi Shootiranje bara, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Slike Shootiranje bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Shootiranje bar

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Shootiranje bar - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Shootiranje barPiće Shootiranje barHrana Shootiranje barCena Shootiranje barKontakt Shootiranje barSlična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara