Shootiranje bar
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Shootiranje bar

Rezervacija Shootiranje bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Gavrila Principa 7, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 01:00

 

Shootiranje bar je mesto koje je nastalo sa idejom da ulepša večeri beograđanima i učini ih potpuno drugačijim u odnosu na ono na šta su navikli. Glavni akcenat ovog mesta jesu shotovi i kokteli kojih ima u ponudi preko 80 najrazličitijih vrsta.

 

SHOOTIRANJE BAR BEOGRAD

 

Tokom dana, ovo je bar u kojem možete uživati u najlepšoj kafici, sveže ceđenim sokovima i ostalim pićima, dok se tokom večeri ovo mesto pretvara u najluđe mesto koje nudi neverovatne ukuse koktela i shotova.

Sam koncept proizišao je iz ideje po uzoru na poznati shoot bar u Varšavi gde je vlasnik imao priliku da poseti ovo mesto i došao na ideju da je Beogradu potreban jedan ovakav bar. Posebno jer interesantan gostima koji uživaju u koktelima jer podseća na barove u Njujorku koji su osmišljeni tako da se pića piju ispred lokala na ulici.

Sigurni smo da ćete Shootiranje bar postati vaše novo omiljeno mesto za kvalitetan izlazak i uživanje sa vašim najdražima.


SHOOTIRANJE BAR ADRESA


Dobro poznati Shootiranje bar nalazi se u samom centru zbivanja, na adresi Gavrila Principa 7, Beograd i veoma lako ćete ga pronaći.

 

SHOOTIRANJE BAR KONTAKT

Ukoliko želite bilo kakve dodatne informacije u vezi Shootiranje bara, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Slike Shootiranje bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Shootiranje bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina