The Pijaca
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program The Pijaca

Rezervacija The Pijaca

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vojvode Dovezenskog 4, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon – Ned: 08:00 – 01:00

Muzika

Prigodna muzika

The Pijaca kafic nalazi se u blizini jedne od najstarijih pijaca u Beogradu, Cvetkove pijace i najduže ulice u Beogradu, a to je Bulevar kralja Aleksandra. Idealan je za kafu ili ručak sa vašim najbližima.

 

PIJACA KAFIC


Pijaca kafic pružiće vam fantastičan doživljaj i užitak u fantastičnim specijalitetima italijanske kuhinje, ali i kuhinje iz gotovo svih delova sveta. Jela su spremljena od najsvežijih i najkvalitetnijih sastojaka, sa puno ljubavi i strasti. Strastvenost u pripremi svakog jela u kafiću The Pijaca pretvoriće se u pravu ljubav serviranu na tanjiru u kojoj ćete lagano uživati u svakom zalogaju.

Pored sjajnih gastronomskih specijaliteta, tu je i ponuda izvanrednih koktela i vina, ukoliko odlučite da popijete po koje izvanredno piće sa vašim prijateljima. Vikendom se održavaju sjajne akustične svirke, tako da se uz fantastične zvuke gitare možete uživati u vašem omiljenom piću, ali i hrani. Ambijent The Pijaca kafića ukrašen je čistim zelenilom i elegancijom, što dodatno utiče na užitak u ovom kafiću.

 

THE PIJACA LOKACIJA


Bar The Pijaca nalazi se u blizini Cvetkove pijace, jedna od najpoznatijih i najstarijih pijaca u Beogradu i ulice Bulevar kralja Aleksandra. Tačna lokacija The Pijaca kafića je Vojvode Dovezenskog 4, Beograd.

 

THE PIJACA KONTAKT


Vaše mesto u The Pijaca baru možete rezervisati pozivom na kontakt telefon 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp). Pozovite vaše društvo i prepustite se prestižnom ambijentu ovog bara, dok ispijate vaše omiljeno piće.

Slike The Pijaca

Dodatne informacije

Parking

Ulicni i gradski parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da. Visa i Master card

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.
ADRESA The Pijaca

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nikolina
Nikolina
Oduševljena sam uslugom i ambijentom Pijace. Sve pohvale za osoblje i kuhinju!
13.07.2020.