Toxic bar
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Toxic bar

Rezervacija Toxic bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Obilićev venac 16 Beograd, Stari grad

Vidi na mapi

Radno vreme

22:00-05:00

Muzika

Techno

Kapacitet

150

Toxic bar nalazi se u samom centru Beograda, tačnije u starom delu grada i postoji već nekoliko godina. Ono što je zanimljivo, jeste da se ovde odvijaju fenomenalno techno žurke koje su i više nego dinamične.

 

TOXIC BAR BEOGRAD

 

Taxic bar Beograd pored toga što organizuje odlične tehno žurke, može i da se iznajmi za sve vrste proslava kako biste u potpunosti uživali u intimi i dobroj atmosferi. Klub Toxic je moderno opremljen i poseduje sve što je potrebno zadobar vajb i kvalitetan zvuk tokom cele večeri. Tu je kvalitetno ozbučenje, moderna rasvrta i poseban pult za DJ-a koji nastupa u Toxic baru.

Toxic bar iza sebe ima niz uspešnih večeri kada su žurke u pitanju, i ovde su nastupali najbolji srpski DJ-evi sa elektronske scene.

Gotovo svakog vikenda organozuju je sjajne žurke za koje su zaduženi DJ-evi čiji su setovi uvek melodični i ekskluzivni. 

Ako želite da čujete specijalan zvuk i ekskluzivne trake najboljih DJ-eva sa scene, klub Toxic je odličan odabir za vas i vašu ekipu.

 

 

TOXIC BAR ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, Toxic bar nalazi se u samom centru zbivanja, na adresi Obilićev venac 16, Beograd.

 

TOXIC BAR KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto za vas i vaše prijatelje u Toxic baru, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Toxic bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Toxic bar

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Toxic bar - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Toxic barPiće Toxic barHrana Toxic barCena Toxic barKontakt Toxic barSlična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Vuk
Vuk
Najbolje tehno zurke u gradu!
18.02.2021.