Toxic bar
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Toxic bar

Rezervacija Toxic bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Obilićev venac 16 Beograd, Stari grad

Vidi na mapi

Radno vreme

22:00-05:00

Muzika

Techno

Kapacitet

150

Toxic bar nalazi se u samom centru Beograda, tačnije u starom delu grada i postoji već nekoliko godina. Ono što je zanimljivo, jeste da se ovde odvijaju fenomenalno techno žurke koje su i više nego dinamične.

 

TOXIC BAR BEOGRAD

 

Taxic bar Beograd pored toga što organizuje odlične tehno žurke, može i da se iznajmi za sve vrste proslava kako biste u potpunosti uživali u intimi i dobroj atmosferi. Klub Toxic je moderno opremljen i poseduje sve što je potrebno zadobar vajb i kvalitetan zvuk tokom cele večeri. Tu je kvalitetno ozbučenje, moderna rasvrta i poseban pult za DJ-a koji nastupa u Toxic baru.

Toxic bar iza sebe ima niz uspešnih večeri kada su žurke u pitanju, i ovde su nastupali najbolji srpski DJ-evi sa elektronske scene.

Gotovo svakog vikenda organozuju je sjajne žurke za koje su zaduženi DJ-evi čiji su setovi uvek melodični i ekskluzivni. 

Ako želite da čujete specijalan zvuk i ekskluzivne trake najboljih DJ-eva sa scene, klub Toxic je odličan odabir za vas i vašu ekipu.

 

 

TOXIC BAR ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, Toxic bar nalazi se u samom centru zbivanja, na adresi Obilićev venac 16, Beograd.

 

TOXIC BAR KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto za vas i vaše prijatelje u Toxic baru, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Toxic bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Toxic bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Vuk
Vuk
Najbolje tehno zurke u gradu!
18.02.2021.