Kafana Teatro Cenovnik

Jedan od legendarnih klubova u Beogradu, klub Teatro koji je već godinama veoma popularan kad je noćni život u Beogradu u pitanju, od ove sezone postao je kafana Teatro. Nalazi se u centru Beograda, na adresi Sarajevska 26.

Kafana Teatro – novo mesto na staroj adresi. Nema sumnje da će kafana Teatro nastaviti gde je njen prethodnik stao. Ekskluzivan i urban ambijent ostaviće vas bez reči. Kafana ima tri nivoa, i svaki od njih garantuje nezaboravan provod. Ozvučenje i rasveta su vhunskog kvaliteta, jer kafana Teatro nudi samo najbolje. Noćni provod u Beogradu postaje sve bolji, a posetom kafani Teatro uvidećete zašto. Kapacitet kafane je 700 ljudi. Osoblje kafane veoma je profesionalno i prijatno, i daje sve od sebe da svaku vašu posetu kafani Teatro učine nezaboravnom.

Kafana Teatro ove zime ugostiće najpoznatije zvezde naše muzičke scene i svakog vikenda moćićete da uživate u najboljem kafanskom provodu. Sa bogatom ponudom najkvalitetnijih pića, vrhunskom muzikom i odličnom uslugom nema sumnje da će kafana Teatro veoma brzo zauzeti jedno od vodećih pozicija kada je u pitanju noćni provod u Beogradu.

Rezervišite vaše mesto na broj 062/262-212.

Program Kafana Teatro

Rezervacija Kafana Teatro

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

LOKACIJA na mapi