Kafana Teatro
- Rezervacije: 062-262-212
(5)

Program Kafana Teatro

Rezervacija Kafana Teatro

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Sarajevska 26, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

23:30h - 05h

Muzika

Pop / Folk

Kapacitet

700 ljudi

Jedan od legendarnih klubova u Beogradu, klub Teatro koji je već godinama veoma popularan kad je noćni život u Beogradu u pitanju, od ove sezone postao je kafana Teatro. Nalazi se u centru Beograda, na adresi Sarajevska 26.

Kafana Teatro – novo mesto na staroj adresi. Nema sumnje da će kafana Teatro nastaviti gde je njen prethodnik stao. Ekskluzivan i urban ambijent ostaviće vas bez reči. Kafana ima tri nivoa, i svaki od njih garantuje nezaboravan provod. Ozvučenje i rasveta su vhunskog kvaliteta, jer kafana Teatro nudi samo najbolje. Noćni provod u Beogradu postaje sve bolji, a posetom kafani Teatro uvidećete zašto. Kapacitet kafane je 700 ljudi. Osoblje kafane veoma je profesionalno i prijatno, i daje sve od sebe da svaku vašu posetu kafani Teatro učine nezaboravnom.

Kafana Teatro ove zime ugostiće najpoznatije zvezde naše muzičke scene i svakog vikenda moćićete da uživate u najboljem kafanskom provodu. Sa bogatom ponudom najkvalitetnijih pića, vrhunskom muzikom i odličnom uslugom nema sumnje da će kafana Teatro veoma brzo zauzeti jedno od vodećih pozicija kada je u pitanju noćni provod u Beogradu.

Kontakt za rezervacije:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Slike Kafana Teatro

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafana Teatro

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(5) Komentara
Kristina
Kristina
Moderna kafana sa dušom! Odličan provod!
22.09.2021.
Gabrijela
Gabrijela
Koliko znam Teatro postoji godinama a to samo znaci da je kvalitet u pitanju. Zna li neko kada se otvara zimska sezona?
04.08.2018.
Nova godina Teatro - Docek 2018
Nova godina Teatro - Docek 2018
Ima li ovde informacija u vezi doceka 2018 godine u kafani Teatro? Ponuda za doček Nove godine mogla bi da bude najbolja klupska ponuda za novu godinu u Beogradu.
15.11.2017.
Nova godina - Kafana Teatro
Nova godina - Kafana Teatro
Kada cete objaviti. Ise informacija za docek Nove godine u kafani Teatro? Ranije klub Teatro a ove godine nova kafana Teatro ce po mom misljenju da bude najbolji docek nove godine u beogradu.
09.11.2017.
Anja
Anja
Sve je u principu isto kao i klub Teatro... Vrhunski provod i vrhunski izvodjaci!!!
19.10.2017.