Kafana Teatro
- Rezervacije: 062-262-212
(5)

Program Kafana Teatro

Rezervacija Kafana Teatro

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Sarajevska 26, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

23:30h - 05h

Muzika

Pop / Folk

Kapacitet

700 ljudi

Jedan od legendarnih klubova u Beogradu, klub Teatro koji je već godinama veoma popularan kad je noćni život u Beogradu u pitanju, od ove sezone postao je kafana Teatro. Nalazi se u centru Beograda, na adresi Sarajevska 26.

Kafana Teatro – novo mesto na staroj adresi. Nema sumnje da će kafana Teatro nastaviti gde je njen prethodnik stao. Ekskluzivan i urban ambijent ostaviće vas bez reči. Kafana ima tri nivoa, i svaki od njih garantuje nezaboravan provod. Ozvučenje i rasveta su vhunskog kvaliteta, jer kafana Teatro nudi samo najbolje. Noćni provod u Beogradu postaje sve bolji, a posetom kafani Teatro uvidećete zašto. Kapacitet kafane je 700 ljudi. Osoblje kafane veoma je profesionalno i prijatno, i daje sve od sebe da svaku vašu posetu kafani Teatro učine nezaboravnom.

Kafana Teatro ove zime ugostiće najpoznatije zvezde naše muzičke scene i svakog vikenda moćićete da uživate u najboljem kafanskom provodu. Sa bogatom ponudom najkvalitetnijih pića, vrhunskom muzikom i odličnom uslugom nema sumnje da će kafana Teatro veoma brzo zauzeti jedno od vodećih pozicija kada je u pitanju noćni provod u Beogradu.

Kontakt za rezervacije:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Slike Kafana Teatro

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Kafana Teatro

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(5) Komentara
Kristina
Kristina
Moderna kafana sa dušom! Odličan provod!
22.09.2021.
Gabrijela
Gabrijela
Koliko znam Teatro postoji godinama a to samo znaci da je kvalitet u pitanju. Zna li neko kada se otvara zimska sezona?
04.08.2018.
Nova godina Teatro - Docek 2018
Nova godina Teatro - Docek 2018
Ima li ovde informacija u vezi doceka 2018 godine u kafani Teatro? Ponuda za doček Nove godine mogla bi da bude najbolja klupska ponuda za novu godinu u Beogradu.
15.11.2017.
Nova godina - Kafana Teatro
Nova godina - Kafana Teatro
Kada cete objaviti. Ise informacija za docek Nove godine u kafani Teatro? Ranije klub Teatro a ove godine nova kafana Teatro ce po mom misljenju da bude najbolji docek nove godine u beogradu.
09.11.2017.
Anja
Anja
Sve je u principu isto kao i klub Teatro... Vrhunski provod i vrhunski izvodjaci!!!
19.10.2017.