Kafana Vinovlačara
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Kafana Vinovlačara

Rezervacija Kafana Vinovlačara

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Sarajevska 43, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00 - 04:00

Muzika

Uživo muzika

Podrum vina Vinovlačara nalazi se u jednoj od najstarijih ulica u Beogradu, u ulici Sarajevskoj, a ovaj lokal nalazi se na mestu gde je nekada bila stara kafana koja je postojala od davne 1887. godine. Ono što su zadržali iz tog perioda je autentičan vinski podrum i ledaru, što njihov podrum vina čini zaista jedinstvenim.

Zbog svog autentičnog ambijenta sve više privlači posetioce I prolaznike da zavire u ovaj čaroban podrum vina koji poseduje veliku kolekciju najkvalitetnijih vina koja dolaze iz naših I svetskih vinarija.

 

VINARIJA VINOVLAČARA SARAJEVSKA

Odiše rustičnim stilom, krase je drveni I kameni elementi I predstavlja jedno od najlepših mesta I naravno omiljeno je kod onih koje uživaju u kvalitetnim vinima. Podrum I prodavnica vina nalazi se u sklopu ovog mesta gde ćete degustirati najlepše ukuse I naravno možete kupiti vino koje želite kako biste uživali I kod kuće u ukusima.

Vinarija Vinovlačara u ponudi ima preko 150 različitih vrsta vina cvena, bela, roze, penušava, kakav god ukus pomislili da želite da osetite, ovde ćete ga doživeti, a vase je samo da povedete društvo koje će uživati zajedno sa vama.

Tokom svake večeri očekuje vas fantastična atmosfera, najlepša muzika uživo I čaša dobrog vina, zato budite sigurno da će ovo postati vaše omiljeno mesto. Vinovlačara organizuje često degustacije I promocije novih vina kako bi vam predstavili sve ono što stiže sveže.

Kafana Vinovlačara je spoj tradicije, savremenog dobra, kvaliteta I pozitivne energije koja odiše ovim mestom. Posetite vinariju Vinovlačara I uverite se zašto su najbolji.
VINOVLAČARA VINARIJA ADRESA

Ukoliko želite da posetite ovo fantastično mesto I doživite najlepše ukuse vina, kafana
Vinovlačara
nalazi se na adresi Sarajevska br. 43.KAFANA VINOVLAČARA KONTAKT

Ako želite da rezervišete najbolje mesto u vinariji Vinovlačara, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Kafana Vinovlačara

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafana Vinovlačara

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nikola
Nikola
Mesto sa dušom! Prelep ambijent!
22.09.2021.