Kafana Vinovlačara
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Kafana Vinovlačara

Rezervacija Kafana Vinovlačara

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Sarajevska 43, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00 - 04:00

Muzika

Uživo muzika

Podrum vina Vinovlačara nalazi se u jednoj od najstarijih ulica u Beogradu, u ulici Sarajevskoj, a ovaj lokal nalazi se na mestu gde je nekada bila stara kafana koja je postojala od davne 1887. godine. Ono što su zadržali iz tog perioda je autentičan vinski podrum i ledaru, što njihov podrum vina čini zaista jedinstvenim.

Zbog svog autentičnog ambijenta sve više privlači posetioce I prolaznike da zavire u ovaj čaroban podrum vina koji poseduje veliku kolekciju najkvalitetnijih vina koja dolaze iz naših I svetskih vinarija.

 

VINARIJA VINOVLAČARA SARAJEVSKA

Odiše rustičnim stilom, krase je drveni I kameni elementi I predstavlja jedno od najlepših mesta I naravno omiljeno je kod onih koje uživaju u kvalitetnim vinima. Podrum I prodavnica vina nalazi se u sklopu ovog mesta gde ćete degustirati najlepše ukuse I naravno možete kupiti vino koje želite kako biste uživali I kod kuće u ukusima.

Vinarija Vinovlačara u ponudi ima preko 150 različitih vrsta vina cvena, bela, roze, penušava, kakav god ukus pomislili da želite da osetite, ovde ćete ga doživeti, a vase je samo da povedete društvo koje će uživati zajedno sa vama.

Tokom svake večeri očekuje vas fantastična atmosfera, najlepša muzika uživo I čaša dobrog vina, zato budite sigurno da će ovo postati vaše omiljeno mesto. Vinovlačara organizuje često degustacije I promocije novih vina kako bi vam predstavili sve ono što stiže sveže.

Kafana Vinovlačara je spoj tradicije, savremenog dobra, kvaliteta I pozitivne energije koja odiše ovim mestom. Posetite vinariju Vinovlačara I uverite se zašto su najbolji.
VINOVLAČARA VINARIJA ADRESA

Ukoliko želite da posetite ovo fantastično mesto I doživite najlepše ukuse vina, kafana
Vinovlačara
nalazi se na adresi Sarajevska br. 43.KAFANA VINOVLAČARA KONTAKT

Ako želite da rezervišete najbolje mesto u vinariji Vinovlačara, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Kafana Vinovlačara

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Kafana Vinovlačara

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nikola
Nikola
Mesto sa dušom! Prelep ambijent!
22.09.2021.