Kafanica Crni Gruja
- Rezervacije: 062-262-212
(2)

Program Kafanica Crni Gruja

Rezervacija Kafanica Crni Gruja

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dunavska 13, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Tamburice

Kapacitet

60 osoba

Kafanica Crni Gruja na Dorćolu jedna je od najlepših kafana u srcu Beograda za sve ljubitelje boemskog provoda uz tamburice i sjajnu domaću hranu.

 

CRNI GRUJA KAFANICA


Crni Gruja kafanica na Dorćolu je pravi biser kada je boemski provod u pitanju, toplini ambijenta donosi otvoren šank i kuginja, zidovi zidani od stare cigle, pod je obložen biber crepom.

Pored svega ovoga, tu je i drveni nameštaj, karirani stolnjaci i stubovi od drveta koji daju potpuni utisak prave kafane.

Kafanica Crni Gruja pruža pravu tradiconalnu kuhinju sa roštiljem na ćumur, uz sjajna domaća i strana pića uz koja se možete opustiti uz sjajan provod sa tamburicama.

 

KAFANICA CRNI GRUJA KONTAKT


Ukoliko želite da rezervišete vaše mesto u kafanici Crni Gruja na Dorćolu, možete nas pozvati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

KAFANICA CRNI GRUJA LOKACIJA


Kafanica Crni Gruja nalazi se u samom centru grada na Dorćolu, odnosno na adresi Dunavska 13, Beograd. Dođite i osetite pravi kafanski provod, uz boemske tamburice.

 

Slike Kafanica Crni Gruja

Dodatne informacije

Parking

Da.

Plaćanje kreditnom karticom

Da.

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.
ADRESA Kafanica Crni Gruja

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Teodora
Teodora
Obožavam ovu kafanu!
22.09.2021.
Filip
Filip
Najbolji provod uz tamburice, definitivno!
01.04.2020.