Markiz
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Markiz

Rezervacija Markiz

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Sajamski Kej bb , Beograd.

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Pop/Rock

Kapacitet

Klub Kafana Markiz – najnovije mesto na sceni noćnog života u Beogradu. Nalazi se na adresi Sajamski kej bb. Nema sumnje da će za veoma kratko vreme postati jedno od najomiljenijih mesta za izlazak u Beogradu.

Ako ste željni kvalitetnog i vrhunskog noćnog provoda, uz fantastičnu muziku za koju su zaduženi najpopularniji beogradski bendovi, onda je klub kafana Markiz pravo mesto za vas. Markiz nije kafana, već idealan spoj kvalitetne muzike, pozitivne energije i urbane beogradske ekipe. Sa odličnim ozvučenjem i odličnom zabavnom muzikom, nećete moći prestati da se zabavljate u najnovijem gostu beogradske noćne scene.

Uz bogatu ponudu najkvalitetnijih pića i sa odličnom ponudom pažljivo odabranih sireva i pršuta, nema sumnje da će Markiz zadovoljiti razne kriterijume. Menadžment tim u Markizu veoma je iskusan i obećava lude noći i vrhunski provod. Osoblje je veoma ljubazno i iskusno, i tu da vaš izlazak učini nezaboravnim. Rezervišite vaše mesto pozivom na broj 062/262-212.

Slike Markiz

ADRESA Markiz

Dodatne informacije

Parking

Gradski parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

Nova Godina - Markiz - Docek 2018

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Srpska Nova Godina - Markiz - Docek 2018

Uskoro očekujemo da se objave informacije za doček Srpske Nove godine. Srpska Nova godina pada 13. Januara u subotu. Idealan dan za izlazak i proslavu praznika kakav je pravoslavna Nova godina.
Do tada za vise informacija o Novoj godini u Beogradu kliknite ovde.

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 6 =
(0) Komentara