Bašta Kod Juge
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Bašta Kod Juge

Rezervacija Bašta Kod Juge

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Nikole Tesle - sa strane keja

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00h-01:00h

Muzika

Raznovrsna

Kapacitet

600

Bašta kod Juge je potpuno novo mesto u gradu koje će vas oduševiti svojim novim i autentičnim konceptom. Bašta kod Juge se nalazi na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi, sa strane keja.

Predviđeno je da se na bini Kod Juge održavaju mini koncerti mnogih poznatih izvođača, pozorišne predstave, stand up komedije i druge manifestacije. Sigurni smo da ćete uživati u svakoj večeri na psoeban način kada je bašta Kod Juge u pitanju.

 

KOD JUGE BEOGRAD

 

Bašta Kod Juge Beograd radi svakog dana kao bar i restoran, dok se u večernjim satima sa početkom od 21h pretvara u pravi noćni klub koji radi sve do jedan sat posle ponoći.

Bašta Kod Juge je kapaciteta do 600 ljudi, što je svrstava svakako u najveću baštu u Beogradu. Enterijer je vrlo prijatan i moderan, upotpunjen velikom količinom zelenila koje tokom toplih vrelih dana pruža pravu oazu za uživanje, kako preko dana tako i tokom večeri. U pitanju je pravo hedonističko mesto gde vas očekuje odličan provod tokom celog leta.

Pored izuzetnog provoda kod Juge očekuju vas i neodoljivi ukusi gastronomskih specijaliteta nacionalne kuhinje gde će svaki zalogaj biti priča za sebe. Ceo koncept i ideja ove bašte proizišla je iz želje da beograđanima priušte nešto sasvim novo i interesantno.

Odmah pored bara Bašta kod Juge nalazi se parking prostor velikog kapaciteta dovoljan da primi sva vozila gostiju koji dolaze da dožive provod Kod Juge. Menadžement ovog kluba najavio je uzbudljivu sezonu, zato se dobro pripremite za sve ono što sledi Kod Juge ovog leta.

 

KOD JUGE ADRESA

 

Kao što smo već pomenuli, Kod Juge bašta nalazi se na odličnoj lokaciji, daleko od gradske gužve ali u centru zbivanja, na adresi Bulevar Nikole Tesle - sa strane keja.

 

 

KOD JUGE KONTAKT

 

Ukoliko želite da uživate u kvalitetnom provodu i interesantnim dešavanjima Kod Juge, vaše mesto možete rezervisati putem broja  060/462-89-23 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Bašta Kod Juge
ADRESA Bašta Kod Juge

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nina
Nina
Biće ovo zanimljivo leto :)
16.06.2022.
Sve ponude Nova godina