Klub X.O
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Klub X.O

Rezervacija Klub X.O

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Sarajevska 26, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

23:00 - 04:00

Muzika

Pop / Folk

Kapacitet

700

Novo mesto u gradu klub X.O priuštiće vam neverovatan provod u kojem ćete sigurno uživati. Novi klub pomera sve standarde kada je klubski provod u pitanju i sprema vam uzbudljivu sezonu koja nikoga neće ostaviti ranovudšnim. 

Klub X.O nalazi se na mestu gde je nekada bio klub Teatro, koji je godinama unazad bio vrlo poznat po fenomenalnom provodu.

 

KLUB X.O BEOGRAD

 

Klub X.O Beograd nastao je sa idejom da beograđanima priušti potpuno novi vid izlazaka gde vas očekuju specijalna gostovanja naših velikih muzičara. Nova sezona otvorena je u velikom stilu uz pevače poput Dejana Matića, Vesnu Zmijanac, Marinu Visković, itd.

Očekuje vas još mnoštvo iznenađenja u kojima ćete uživati, posebno kada je o ambijentu reč. Luksuz i komfor glavne su karakteristike kluba, zato ne propustite priliku da doživite provod u Beogeadu na malo drugačiji način. 

Dobro se spremite za uzbudljive vikende koji slede i gde će vas sigurno oduševiti novi koncept izlaženja i atmosfera za pamćenje.

 

 

KLUB XO ADRESA

 

Kao šro smo pomenuli na početku, klub XO nalazi se na mestu nekadašnjeg kluba Teatro, na adresi Sarajevska 26, Beograd.

 

 

KLUB XO KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u klubu XO, pozovite broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Klub X.O

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Klub X.O

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara